ΜΠΑΣΚΕΤ

POLL: Αυτή ψηφίσατε ως καλύτερη τετράδα στην ιστορία της EuroLeague

POLL: Αυτή ψηφίσατε ως καλύτερη τετράδα στην ιστορία της EuroLeague

Η ψηφοφορία του Sport24.gr για την καλύτερη τετράδα παικτών στην ιστορία της EuroLeague ολοκληρώθηκε, με έναν ξεκάθαρο νικητή και μερικές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις να ακολουθούν.

Το ερώτημα ήταν δύσκολο. Από τις δεκάδες σπουδαίες τετράδες παικτών που έχουν εμφανιστεί στην ιστορία της EuroLeague, το Sport24.gr ζήτησε από το κοινό να διαλέξει την καλύτερη. Το τελικό αποτέλεσμα ωστόσο δείχνει ότι η άποψη του κοινού ήταν ξεκάθαρη.

Κάτι παραπάνω από 12.500 αναγνώστες του Sport24.gr πήραν μέρος στο POLL, σε μία τεράστια συμμετοχή. Όσο για την τετράδα που κέρδισε τις προτιμήσεις και μάλιστα με τεράστια διαφορά; Πρόκειται για την τετράδα-όνειρο που παρέταξε ο Παναθηναϊκός την σεζόν 2008/09, όταν στο ρόστερ του υπήρχαν μεταξύ άλλων οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Βασίλης Σπανούλης, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Νίκολα Πέκοβιτς, με ποσοστό προτίμησης 37%.

Η συνέχεια βέβαια από εκεί και πέρα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού οι τετράδες που κλείνουν την πρώτη πεντάδα των προτιμήσεων έχουν την δική τους ιστορία.

Στην δεύτερη θέση λοιπόν, με ποσοστό 12%, βρέθηκε η τετράδα των Τόνι Κούκοτς, Ντίνο Ράτζα, Ντούσκο Ιβάνοβιτς και Βέλιμιρ Περάσοβιτς από την Γιουγκοπλάστικά της σεζόν 1989/90.

Μία θέση πιο κάτω, με ποσοστό 11%, βρίσκουμε την τετράδα των Νίκου Γκάλη, Παναγιώτη Γιαννάκη, Μάικ Τζόουνς και Στόγιαν Βράνκοβιτς από τον Άρη της σεζόν 1991/92, για να ακολουθήσει με ποσοστό 10% η τετράδα των Ζάρκο Πάσπαλιε, Ρόι Τάρπλεϊ, Παναγιώτη Φασούλα και Γιώργου Σιγάλα από τον Ολυμπιακό της σεζόν 1993/94, με την πέμπτη θέση να καταλήγει στην τετράδα των Θοδωρή Παπαλουκά, Μίλος Τεόντοσιτς, Τζος Τσίλντρες και Λίνας Κλέιζα από τον Ολυμπιακό της σεζόν 2009/10 με ποσοστό 7%.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ