ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρτιζάν - Τσεντεβίτα: Διακοπή 20λεπτών λόγω ρίψης αντικειμένων

Παρτιζάν - Τσεντεβίτα: Διακοπή 20λεπτών λόγω ρίψης αντικειμένων

Έπειτα από 20λεπτη διακοπή ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι της Αδριατικής Λίγκας μεταξύ της Παρτιζάν και της Τσεντεβίτα, με αφορμή την ρίψη αντικειμένων προς τους παίκτες των φιλοξενούμενων (VIDEO).

Το παιχνίδι της Παρτιζάν με την Τσεντεβίτα για την 12η αγωνιστική της Αδριατικής Λίγκας είχε επεισοδιακό φινάλε. Με το σκορ στο 74-68 υπέρ της Τσεντεβίτα και με 20 δευτερόλεπτα να απομένουν στο ρολόι, το διαιτητικό τρίο (Πουκλ, Πέτεκ, Νέντοβιτς) διέκοψε την αναμέτρηση για 20 ολόκληρα λεπτά με αφορμή τη ρίψη αντικειμένων σε παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας, ενώ όδευαν προς τον πάγκο για ένα τάιμ άουτ.

Όλα ξεκίνησαν μετά το τρίποντο του Έντο Μούριτς που έστειλε τη διαφορά στους 6 πόντους, κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη για την Τσεντεβίτα. Το προβάδισμα ασφαλείας των φιλοξενούμενων έβγαλε από τα ρούχα τους τους οπαδούς της Παρτιζάν, οι οποίοι άρχισαν να εκτοξεύουν αντικείμενα προς τον αγωνιστικό χώρο.

Ευθύς αμέσως οι διαιτητές κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια και σύμφωνα με σερβικά σάιτ απαίτησαν να εκκενωθεί μέρος της κερκίδας για να συνεχιστεί το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να υπάρξει 20λεπτη διακοπή. Οι κερκίδες δεν άδειασαν εξ ολοκλήρου (όπως μπορεί να δει κανείς και στο παρακάτω video), ωστόσο οι διαιτητές επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο για την ολοκλήρωση του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο Άντριγια Στιπάνοβιτς (παίκτης της Τσεντεβίτα) τραυματίστηκε στο κεφάλι από κάποιο αντικείμενο που προσγειώθηκε στο παρκέ. Εν τέλει το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά, με την Τσεντεβίτα να κερδίζει με 76-71.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ