ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρέα με τον Τσαρτσαρή στο ΟΑΚΑ

Παρέα με τον Τσαρτσαρή στο ΟΑΚΑ

Τη δυνατότητα να αθληθούν και να μάθουν τα μυστικά εννέα διαφορετικών αθλημάτων από καταξιωμένους προπονητές θα έχουν όσοι βρεθούν στο ΟΑΚΑ από τις 10 έως τις 13 Απριλίου.

Ο Κώστας Τσαρτσαρής προΐσταται της προσπάθειας που γίνεται με σκοπό να έρθουν τα παιδιά πιο κοντά στον αθλητισμό, να γνωρίσουν κάποια νέα αθλήματα και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους.

Το τετραήμερο Camp θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ από τη Μεγάλη Δευτέρα έως τη Μεγάλη Πέμπτη στην αίθουσα "Κασσιμάτης" και τον χώρο του στίβου Κ2, με τους συμμετέχοντες αθλητές να παραλαμβάνουν δύο T-shirt, ένα φούτερ, μία τσάντα και δύο γεύματα φτιαγμένα από αγνά υλικά.

Κατά την διάρκεια της διεξαγωγής του camp οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν πολλούς προσκεκλημένους του αθλητισμού, να φωτογραφηθούν μαζί τους και να εκφράσουν τις απορίες τους.

Υπεύθυνοι για την ασφάλεια και την φροντίδα των μικρών μας φίλων είναι η DIMSTA HEALTH η οποία θα βρίσκεται ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ διεξαγωγής του camp δίπλα στους μικρούς πρωταθλητές με ένα ειδικά καταρτισμένο επιτελείο γιατρών και φυσικοθεραπευτών.

Οι συμμετέχοντες προπονητές και συνοδοιπόροι του Κώστα Τσαρτσαρή θα είναι οι:

Γιώργος Καλαϊτζής (Μπάσκετ)

Άγγελος Παυλακάκης (Στίβος)

Βαγγέλης Χουχούμης (Ποδόσφαιρο)

Γιώργος Πασσάς (Ξιφασκία)

Βάλια Γιατζάκη (Yoga Kids)

Γιώργος Ουτζης (Βόλεϊ)

Νίκος Δροσόπουλος (Πολεμικές Τέχνες)

Μαργαρίτα - Ντορίτα Δέδε (Μπάσκετ)

Γιάννης Σακελλαρίου (Μπάσκετ)

Δέσποινα Μαρίνα Παπαδάτου (Εξειδικευμένη Εκπαιδευτικός)

Ελένη Ξημέρη (Εξειδικευμένη Εκπαιδευτικός)

Παρέα με τον Τσαρτσαρή στο ΟΑΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ