ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ U19

Ο απολογισμός του Γιάννη Καστρίτη για την Εθνική Εφήβων

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Κ-19 / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΑΛΛΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Κ-19 / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΑΛΛΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στις αντιξοότητες, αλλά και στο γεγονός ότι η Εθνική Εφήβων έγινε μια υπέροχη παρέα, στάθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Καστρίτης.

Η Εθνική Εφήβων ολοκλήρωσε την πορεία της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U19 της Κρήτης με ήττα απέναντι στην Αυστραλία, κατέκτησε τη 10η θέση , όμως ο προπονητής Γιάννης Καστρίτης είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους αθλητές του. Ο νεαρός τεχνικός στάθηκε στις αντιξοότητες που δυσκόλεψαν το έργο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, μέσα από τις οποίες προέκυψαν και μερικά καλά αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός:

" Τελείωσε για εμάς ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στο οποίο συμμετείχαμε ως οικοδεσπότες. Από την πρώτη μέρα που συγκεντρώθηκε η ομάδα για προετοιμασία αντιμετωπίσαμε πάρα πολλές δυσκολίες. Είχαμε παιδιά που είτε ήταν τραυματίες και δεν κατάφεραν να έρθουν από την αρχή ή και καθόλου, άλλοι τραυματίστηκαν στη διάρκεια της προετοιμασίας, είχαμε παιδιά που έπαιζαν playoffs και άργησαν να ενσωματωθούν, αλλά και παιδιά που έδιναν πανελλήνιες και είχαν διάβασμα εν μέσω προπονήσεων. Οι συνθήκες αυτές δυσκόλεψαν την καθημερινότητά μας, αλλά είμαστε περήφανοι γιατί βγαίνουμε μέσα από τα εμπόδια μια υπέροχη παρέα.

Βγάλαμε μια εικόνα που μπορεί να μην παρουσίασε καλό μπάσκετ σε όλα τα παιχνίδια, μπορεί να μην δείξαμε το καλύτερό μας πρόσωπο σε κάθε ματς, αλλά όλοι προσπαθούσαμε και δουλεύαμε καθημερινά πολύ σκληρά, παρά τα λάθη που κάναμε. Το σημαντικό για μένα είναι ότι τελειώνοντας αυτό το τουρνουά τα παιδιά είναι πολύ πιο συνειδητοποιημένα για την επόμενη μέρα, ξέρουν τι πήγε στραβά και τι πρέπει να διορθώσουν για να γίνουν καλύτεροι στο μέλλον. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους, ήταν εξαιρετικοί συμπαίκτες και όλοι μας δώσαμε και την ψυχή μας για να ολοκληρώσουμε ένα τόσο υψηλού επιπέδου τουρνουά. Ευχαριστούμε και το Ηράκλειο για τη φιλοξενία και την υποστήριξη στους αγώνες μας".

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ U19
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ