ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ U19

Καστρίτης: "Δεν δίνουμε σημασία τι λέει ο καθένας"

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Κ-19 / ΡΩΣΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Κ-19 / ΡΩΣΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Καστρίτης συνεχάρη τους παίκτες τους για τη νίκη επί της Σενεγάλης, εξηγώντας πως μαθαίνουν από τα λάθη τους.

Η Ελλάδα επιβλήθηκε της Σενεγάλης για το Παγκόσμιο U19 , με τον Γιάννη Καστρίτη να εξηγεί μετά το τέλος της αναμέτρησης:

" Έχουμε πει εξ αρχής πως το μεγάλο στοίχημα για τη φετινή μας προσπάθεια είναι να εμφανίζεται καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι και να είμαστε έτοιμοι να αντιδράσουμε μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα. Μετά τον αποκλεισμό μας από τη Γαλλία τα παιδιά ήταν πάρα πολύ στενοχωρημένα. Όμως δίχως να δίνουμε σημασία για το τι λέει ο καθένας για το πόσο ταλέντο μπορεί να έχουμε, εγώ για μια ακόμη φορά θα δηλώσω περήφανος για αυτά τα παιδιά, γιατί ξέρω ότι είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και το δείχνουν κάθε μέρα".

Για να συνεχίσει: " Σήμερα μετά από μια πολύ κακή ήττα αντέδρασαν και κατέθεσαν την ψυχή τους στο παρκέ περισσότερο από κάθε άλλο ματς. Χάσαμε το ματς μέσα από τα χέρια μας στην κανονική διάρκεια, αλλά ανατρέψαμε μια μεγάλη διαφορά στην παράταση, οπότε μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι για την προσπάθεια των παιδιών. Τα παιδιά μαθαίνουν από τα λάθη τους και πώς πρέπει να συμπεριφερθούν μετά από ένα κακό αποτέλεσμα.

Θέλουμε να δούμε και στη συνέχεια πόσο πεισμωμένοι και διψασμένοι θα εμφανιστούμε και στο επόμενο παιχνίδι. Η αλήθεια είναι πως οι μέρες περνούν, υπάρχει κούραση συσσωρευμένη και σήμερα παίζαμε με δέκα παίκτες. Πρέπει να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας, την κόπωση και να εμφανιστούμε σε λίγες ώρες έτοιμοι για το ματς με την Αργεντινή".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ U19
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ