ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ U19

Εθνική U19: Ανακοινώθηκε η 12αδα για το Παγκόσμιο

Εθνική U19: Ανακοινώθηκε η 12αδα για το Παγκόσμιο
EUROKINISSI

Ο Γιάννης Καστρίτης ανακοίνωσε την τελική 12αδα της Εθνικής U19 ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου U19 της Κρήτης (29/6-7/7). Γάργαλης και Βησσαρίου οι δύο τελευταίοι που "κόπηκαν".

Η 12αδα της Εθνικής U19 ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου U19 είναι πλέον γνωστή. Ο Γιάννης Καστρίτης ανακοίνωσε ότι οι Τηλέμαχος Σωτηρίου και Βασίλης Γάργαλης ήταν οι δύο τελευταίοι που "κόπηκαν".

Τα ονόματα που ξεχωρίζουν είναι αυτά των Νίκου Ρογκαβόπουλου (ΑΕΚ), Ζώη Καράμπελα (Περιστέρι Βίκος Cola), Νίκου Αρσενόπουλου (Ολυμπιακός) και Άρη Σωτηρίου (Texas A&M), ενώ θέση στην 12αδα βρήκε τελικά και ο (γεννημένος το 2002, άρα δύο χρόνια μικρότερος) Ιωσήφ Κολοβέρος του Ολυμπιακού.

Υπενθυμίζεται ότι στο τελευταίο φιλικό της παιχνίδι, η Ελλάδα ηττήθηκε με 58-72 από τις ΗΠΑ, με τον Γιάννη Καστρίτη να ξεκαθαρίζει ότι το βασικό είναι να βελτιώνεται η ομάδα κάθε μέρα.

Αναλυτικά η 12αδα της Εθνικής U19: Αριστοτέλης Σωτηρίου, Ζώης Καράμπελας, Ιωσήφ Κολοβέρος, Νίκος Χουγκάζ, Φώτης Γεωργαλάς, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Μάνος Χατζηδάκης, Νίκος Αρσενόπουλος, Στράτος Βουλγαρόπουλος, Γιώργος Αρνόκουρος, Χρυσόστομος Σανδραμάνης, Περικλής Μπαζίνας.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ U19
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ