ΜΠΑΣΚΕΤ

Ούντο: "Είμαι ευγνώμων στον Ομπράντοβιτς"

Ούντο: "Είμαι ευγνώμων στον Ομπράντοβιτς"
EUROKINISSI

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ο Έκπε Ούντο αναφερόμενος στη συνεργασία που είχα στη Φενέρμπαχτσε.

Το όνομα του Έκπε Ούντο, ήρθε ξανά στο προσκήνιο αφού ο Τζο Ινγκλς τον... έστειλε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο για την επιστροφή του στη EuroLeague. Παρόλα αυτά ο 33χρονος σέντερ θυμήθηκε τη θητεία του στη Φενέρμπαχτσε με δηλώσεις του στο τουρκικό Eurosport, αποθεώνοντας τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

" Το πρώτο διάστημα περνούσα δύσκολα, καθώς ήταν η πρώτη φορά που έπαιζα εκτός ΗΠΑ. Δεν ήθελα να κάνω λάθη και να μην βοηθήσω την ομάδα να στοχεύει στην κορυφή. Ο Ομπράντοβιτς και ο κόσμος με βοήθησαν να έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Με τον κόουτς μιλούσαμε για μπάσκετ. Με βοήθησε πολύ στο παρκέ, αλλά και να προσαρμοστώ. Είμαι ευγνώμων στον κόουτς", σχολίασε αρχικά ο Ούντο.

Στη συνέχεια ο Αμερικανονιγηριανός σέντερ αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από τη Φενέρ για τους Γιούτα Τζαζ λέγοντας: " Δεν μπορώ να πω ότι ήταν συναισθηματική η αποχώρησή μου. Προς το τέλος της σεζόν, δέχθηκα μία πρόταση από κάπου που πίστευα ότι θα ήταν μία καλή ευκαιρία για την καριέρα μου. Μίλησα με την ομάδα και άλλους και πήρα την τελική μου απόφαση να φύγω".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ