ΜΠΑΣΚΕΤ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΚΟ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΚΟ

Διαβάστε τους όρους και προϋποθέσεις του διαγωνισμού ΕΚΟ

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ


1. Στοιχεία Διοργανώτριας εταιρίας

Ο παρών διαγωνισμός διοργανώνεται από την εταιρεία με την επωνυμία «24Media ΑΕ Ψηφιακών Εφαρμογών» η οποία εδρεύει στην Καλλιθέα Αττικής/ Λ Συγγρού 162-166, σε συνεργασία με την εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ KAI ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΕΚΟ Α.Β.Ε.Ε. (εφεξής «Διοργανώτριες»)

2.Ονομασία, Περιγραφή, Διάρκεια και Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό

2.1 ΤΟ ΔΩΡΟ – ΕΠΑΘΛΟ: Η εταιρεία « ΕΚΟ Α.Β.Ε.Ε.», μετά από κάθε αγώνα της Εθνικής Ελλάδος στο Eurobasket 2017 που διεξάγεται στην Φινλανδία, θα δίνει μία δωροκάρτα σε έναν τυχερό που εξαργυρώνεται σε κατάστημα ΕΚΟ, αξίας ίσης με τους πόντους που θα έχει σκοράρει η Εθνική Ελλάδος στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

2.2 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: Θα δημοσιεύεται μία φωτογραφία στο Instagram Account του Sport24.gr λίγες ώρες πριν από κάθε αγώνα της Εθνικής Ελλάδος και την επομένη του παιχνιδιού θα γίνεται μια κλήρωση ανάμεσα σε εκείνους που έχουν κάνει like στη φωτογραφία για να επιλεγεί ο τυχερός.

2.3 ΑΝΑΔΕΙΞΗ - ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΙΚΗΤΩΝ: Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιεύονται αμέσως μετά την κλήρωσή τους στο κεντρικό κείμενο της σελίδας του Διαγωνισμού η οποία είναι η εξής:

http://www.sport24.gr/Basket/Eurobasket/h-eko-sou-dinei-toys-pontoys-ths-ethnikhs-se-xrhmata.4808785.html

2.4 ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Ο παρών διαγωνισμός θα διαρκέσει από 31-08-2017 έως 17-08-2017 δηλαδή για όσο διαρκεί το Eurobasket 2017.

2.5 Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά οποιουδήποτε προϊόντος.

3.ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΠΑΘΛΟΥ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΝΙΚΗΤΩΝ

Τα έπαθλα του διαγωνισμού θα τα παρέχει η εταιρία « ΕΚΟ Α.Β.Ε.Ε.» ως εξής: Οι νικητές θα ενημερώνονται από την «24Media ΑΕ Ψηφιακών Εφαρμογών» μέσω προσωπικού μηνύματος στο Instagram account τους και θα δίνουν τα στοιχεία τους, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την παραλαβή των δωροκαρτών από το πρατήριο ΕΚΟ της αρεσκείας τους. Σε περίπτωση μη απόκρισης του νικητή στο μήνυμα στο Instagram account εντός 5 ημερών, θα κληρώνεται εκ νέου κάποιος άλλος νικητής και θα ενημερώνεται με τον ίδιο τρόπο.

4.Δικαίωμα Συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας, που έχουν συμπληρώσει το 18o έτος της ηλικίας τους. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά οποιουδήποτε προϊόντος.

5.Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων

Από το Διαγωνισμό αποκλείονται οι εργαζόμενοι στις Διοργανώτριες Εταιρείες, οι συγγενείς τους (α΄ και β΄ βαθμού) και οι σύζυγοι αυτών.


6.Παράδοση Δώρων

6.1 Η « ΕΚΟ Α.Β.Ε.Ε.» θα φροντίσει για όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των νικητών και δεν φέρει ευθύνη για όποια αδυναμία αυτών που ενδεχομένως παρουσιαστεί, με συνέπεια να καταστεί αδύνατη η παράδοση των δώρων.

6.2 Η παραλαβή των Δώρων από τους νικητές θα γίνεται από το πρατήριο ΕΚΟ της αρεσκείας τους 10 ημέρες μετά την λήξη του Eurobasket και για διάστημα 30 ημερών.


6,3. Τα Επαθλα θα παραδίδονται με υποχρεωτική την επίδειξη εν ισχύ αστυνομικής ταυτότητας (ή άλλου ισότιμου μέσου ταυτοπροσωπίας π.χ. διαβατήριο). Οι νικητές πρέπει να επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον τους για την αποδοχή του Δώρου τους προς την ΕΚΟ Α.Β.Ε.Ε. κατά τα ανωτέρω. Εφόσον δεν έχει υπάρξει απόκριση ή δεν έχει καταστεί δυνατή η ανεύρεση κάποιου εκ των νικητών εντός της ανωτέρω προθεσμίας, ο εν λόγω νικητής θα απωλέσει αυτοδίκαια το δικαίωμα παραλαβής του επάθλου Δώρου του.

8.Ευθύνη Διοργανωτών

Οι Διοργανώτριες δεν θα φέρουν ευθύνη για οποιαδήποτε αιτία μη προσέλευσης των νικητών για παραλαβή των Επάθλων. Οι Διοργανώτριες δεν θα υπέχουν ούτε θα αναλαμβάνουν οποιαδήποτε άλλη υποχρέωση έναντι των συμμετεχόντων.

9.Προβολή - Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

9.1 Οι Διοργανώτριες διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνουν σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε γεγονότος σχετικού με το Διαγωνισμό, όπως π.χ. της κλήρωσης, της απονομής των Επάθλων, κλπ. Προς τον σκοπό αυτό οι νικητές, αυτομάτως με τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό, συναινούν ρητά και ανεπιφύλακτα στην χρήση της εικόνας τους, καθώς και ηχογραφήσεών τους ή ραδιοφωνικών, τηλεοπτικών ή διαδικτυακών και εν γένει δημόσιων ανακοινώσεων των ονομάτων τους και των δηλώσεών τους από τη Διοργανώτρια και επιτρέπουν σε αυτήν να χρησιμοποιήσει φωτογραφίες τους, Videos κ.λπ. για διαφημιστικούς σκοπούς με οποιοδήποτε τρόπο διαφημίσεως για ένα (1) χρόνο από την παραλαβή του Δώρου τους, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση μαζί τους και χωρίς οποιαδήποτε οικονομική ή άλλη απαίτηση ή αξίωση από μέρους τους.

9.2 Τα προσωπικά στοιχεία των νικητών στο Διαγωνισμό, υπό την ιδιότητά τους αυτή, θα διατηρηθούν από τις Διοργανώτριες και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς του Διαγωνισμού. Αντίστοιχα, κάθε συμμετέχων παρέχει δια του παρόντος τη ρητή συγκατάθεσή του όπως τα στοιχεία του, διατηρηθούν από τις Διοργανώτριες και για πιθανή μελλοντική ενημέρωση του σχετικά με διαφημιστικές – προωθητικές ενέργειες τους. Κάθε συμμετέχων έχει την δυνατότητα να διαγράψει οποτεδήποτε τα προσωπικά του στοιχεία και πληροφορίες, να τα διορθώσει και να τα επικαιροποιήσει επικοινωνώντας με τις Διοργανώτριες στο email [email protected] ή τηλ 2103315060.


10Ανάκληση Προκήρυξης – Τροποποίηση Όρων

Η Διοργανώτριες διατηρούν το δικαίωμα να ανακαλέσουν τον Διαγωνισμό, ή να μεταβάλουν μονομερώς κατά τη διακριτική της ευχέρεια τους όρους του Διαγωνισμού, να συντομεύσουν ή να παρατείνουν τη διάρκειά του, να αλλάξουν τα Δώρα ή να ματαιώσουν ή αναβάλλουν το Διαγωνισμό με προηγούμενη ανακοίνωση στο δικτυακό τόπο S port24.gr με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης/ τροποποίησης αυτής την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης.

11.Αποδοχή των όρων. Εφαρμοστέο δίκαιο – Δωσιδικία

Με τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό εξυπακούεται ότι κάθε Συμμετέχων έχει διαβάσει τους όρους συμμετοχής, τους γνωρίζει και τους αποδέχεται πλήρως. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των εδώ προβλεπόμενων όρων και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση ή απαίτηση κατά των Διοργανωτών.

12. Πληροφορίες – Παράπονα

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή παράπονο σχετικά με το Διαγωνισμό οποιοσδήποτε Συμμετέχων ή τρίτος μπορεί να αποστείλει σχετικό μήνυμα στους Διοργανωτές, στο e-mail [email protected]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ