ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι πρωταθλητές Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο στο Galis Basketball 3on3

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ - ΑΤΛΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ - ΑΤΛΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο GalisBasketball 3on3 θα συμμετάσχουν οι αθλητές του Γ.Σ. Δωδεκάνησος που στέφθηκαν πριν από λίγες μέρες πρωταθλητές Ελλάδας.

Οι αθλητές του Γ.Σ. Δωδεκάνησος που στέφθηκαν την περασμένη Κυριακή πρωταθλητές Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο ενώνουν τις δυνάμεις τους ξανά με το Νίκο Γκάλη και το αποτέλεσμα θα φανεί στο Galis Basketball 3 on 3, που θα διεξαχθεί στη Ρόδο από 20 έως 23 Ιουνίου.

Οι πρωταθλητές της καρδιάς μας θα είναι παρόντες στο μεγαλύτερο μπασκετικό event, που ξεκινάει την προσεχή Πέμπτη. Τo μπάσκετ με αμαξίδιο είναι ένα ανταγωνιστικό άθλημα, που προσφέρει συγκλονιστικό θέαμα, καθώς οι αθλητές ξεπερνούν τα σωματικά τους όρια κάθε μέρα. Στον «αγώνα» τους έχουν πλέον έναν δυνατό «συμπαίκτη», τον Νίκο Γκάλη, ο οποίος είναι ένας από τους πρεσβευτές και υποστηρικτές των αθλητών μπάσκετ με αμαξίδιο.

Ο άνθρωπος που εδραίωσε το μπάσκετ στη χώρα μας και ο μοναδικός Έλληνας καλαθοσφαιριστής που κέρδισε μια θέση στο «Hall of Fame», στηρίζει αφιλοκερδώς το μπάσκετ με αμαξίδιο, κάτι που θα γίνει και στο event της Ρόδου. Στο πλαίσιο των μπασκετικών εκδηλώσεων στην πλατεία δημαρχείου, θα υπάρξει και αγώνας μπάσκετ με αμαξίδιο με τη συμμετοχή των αθλητών του πρωταθλητή Ελλάδας Γ.Σ. Δωδεκάνησος.

Η σχέση αγάπης του Νίκου Γκάλη με τους αθλητές που αγωνίζονται στο αμαξίδιο, καθιστά επιτακτική ανάγκη τη διεξαγωγή του αγώνα στο Galis Basketball 3on3. Την Κυριακή 23 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν VIP παιχνίδια με συμμετοχή σπουδαίων καλεσμένων στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο μπροστά στην πλατεία Δημαρχείου στη Ρόδο, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και αγώνες μπάσκετ με αμαξίδιο. Το event θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ2 την Κυριακή 23 Ιουνίου στις 17.00.

GalisBasketball 3on3

Διοργανωτές του GalisBasketball 3on3 είναι η GalisBasketball 3on3 Events και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Ρόδου και ο Δήμος Κω.

Μεγάλος χορηγός του τουρνουά είναι ο ΟΠΑΠ. Επίσημοι χορηγοί είναι το Rodos Palace και το ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι το Eurohoops.net και η Blue Star Ferries.

Συνεργάτες του GalisBasketball 3on3 είναι το Elysium Resort & Spa και η CAP.

Τη χορηγική/εμπορική επικοινωνία έχει αναλάβει η Eurohoops Events, πάροχος αθλητικού εξοπλισμού είναι η Sporting Event Management & Equipment Hire. Χορηγός μετάδοσης είναι η ΕΡΤ.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της ΕΟΚ και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ