Οι Καβαλίερς ακύρωσαν την ανακαίνιση της έδρας τους

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς ακύρωσαν σχέδια ύψους 140.000.000 δολαρίων, τα οποία προοριζόντουσαν για την ανακαίνιση της έδρας τους, της Quicken Loans Arena. O λόγος που αυτό συνέβη.

H Quicken Loans Arena, είναι η έδρα των Κλίβελαντ Καβαλίερς από το 1994, η οποία έχει χωρητικότητα 20.562 θέσεις, συν 92 σουίτες. Η ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς, είχε αποφασίσει την ανακαίνιση του σταδίου, αλλά τελικά αυτή ακυρώθηκε.

Συγκεκριμένα, οι Καβαλίερς ακύρωσαν τα σχέδια της ανακαίνισης του γηπέδου, τα οποία έφταναν τα 140.000.000 δολάρια. Κοινοτικές ομάδες της πόλης, αντιτίθενται στην δαπάνη των χρημάτων για τις αναβαθμίσεις, εκφράζοντας δημόσια την αντίθεση τους.

Πριν από δεκαοκτώ ημέρες, το Ανώτατο Δικαστήριο του Οχάιο διέταξε τον Cleveland City Council, Πατ Μπριτ, να δεχθεί τις αναφορές δημοψηφίσματος που υπέβαλε ένας συνασπισμός που αντιτίθεται στη χρήση των φορολογικών δολαρίων από το Κλίβελαντ για τις αναβαθμίσεις. Η κομητεία Cuyahoga καθυστέρησε την πώληση ομολόγων για τη χρηματοδότηση του έργου, ενώ ο ρόλος του Κλίβελαντ αμφισβητήθηκε. Η πώληση ομολόγων είχε εγκριθεί τον περασμένο Μάρτιο.

Οι Καβαλίερς είχαν περιθώριο μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου να ξεκινήσουν το έργο για την ανακαίνιση του γηπέδου Quicken Loans Arena, με το franchise να είναι πρόθυμο πληρώνει το μισό κόστος των αναβαθμίσεων. Το μερίδιο του Κλίβελαντ έπρεπε να προέρχεται από φόρους εισόδου που εισπράχθηκαν για 11 χρόνια με εισιτήρια που πωλούνται για εκδηλώσεις, αρχής γενομένης το 2024. Η ανακατασκευή του γηπέδου, όμως, δεν θα πραγματοποιηθεί.

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Ο Conor McGregor πλακώνεται με 5 διάσημους Έλληνες

Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν ήταν κάτι, τα είχε ξαναβάλει μαζί του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24