ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Γυναίκες του Ολυμπιακού αναχωρούν για την Πολωνία

Οι Γυναίκες του Ολυμπιακού αναχωρούν για την Πολωνία

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί για την Πολωνία, καθώς την Πέμπτη (2/11, 19:00) θα αντιμετωπίσει την Γκορζόβ. Στόχος το δεύτερο "διπλό" στον όμιλο. Η αποστολή των "ερυθρολεύκων" για το ματς.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το σημαντικό παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του EuroCup με αντίπαλο την Γκορζόβ άρχισε στο ΔΑΚ Γλυφάδας. Οι "ερυθρόλευκες" αγωνίζονται την Πέμπτη το απόγευμα (2/11 19:00) στην Hala PWSZ και θέλουν να πετύχουν την τρίτη νίκη τους στη διοργάνωση και δεύτερη εκτός έδρας που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του EuroCup.

Οι Νταμπλούχες Ελλάδας αναχωρούν το πρωί της Τετάρτης για την Πολωνία και για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν υπολογίζονται από το προπονητικό επιτελείο της ομάδας οι Εβίνα Μάλτση και Αφροδίτη Κοσμά, οι οποίες αντιμετωπίζουν προβλήματα με τραυματισμούς.

Την "ερυθρόλευκη" αποστολή για το παιχνίδι με την Γκορζόβ αποτελούν οι: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Όλγα Χατζηνικολάου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου, Ανθή Μπαλτά, Στέλλα Καλτσίδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ