ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Don Poly είναι οι νέοι πρωταθλητές και πάνε Πράγα

Οι Don Poly είναι οι νέοι πρωταθλητές και πάνε Πράγα

Στην πιο συναρπαστική τελική διοργάνωση των τελευταίων ετών, η ομάδα των Don Poly (Μελισσαράτος, Stevovic, Τσιώκος και Χανιάς) είναι οι νέοι πρωταθλητές του 3x3 Urban Legends και η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο FIBA 3x3 World Tour στην Πράγα στις 05 & 06 Αυγούστου.

Οι Don Poly παίζοντας εκπληκτικά κατάφεραν να επιβληθούν στον τελικό (για δεύτερη φορά, τους είχαν κερδίσει και στην φάση των ομίλων) της ομάδας Dzakovi από την Σερβία με σκορ 21-19! Στον ημιτελικό απέκλεισαν άλλη μια ομάδα από την Σερβία την Zlatibor Gladijatori πάλι με σκορ 21-19!

Στον άλλο ημιτελικό η Dzakovi επιβλήθηκε 21-14, χάρη στην εμπειρία της, επί της άλλης ελληνικής ομάδας που είχε πάρα πολύ καλή παρουσία σε όλη την διοργάνωση και ειδικά στους τελικούς, τους Απένταρους (Αθανασούλας, Δρακάκης, Μάντζαρης & Μαρίνος).

Οι Don Poly είναι οι νέοι πρωταθλητές και πάνε Πράγα

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές της Ljubljana δεν κατάφεραν να φτάσουν στους ημιτελικούς καθώς ηττήθηκαν στον προημιτελικό από τους Zlatibor Gladijatori με σκορ 18-15, και έτσι έμειναν έξω από την διεκδίκηση της πρόκρισης στο World Tour. Θα πρέπει τώρα να προσπαθήσουν να κερδίσουν ένα από τα άλλα προκριματικά τουρνουά για να μπορέσουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους στην Πράγα!

Έναν τίτλο που οι Don Poly θα έχουν την ευκαρία να διεκδικήσουν, έχοντας μετά την φετινή τους εμπειρία στο 3x3 Urban Legends απέναντι σε πολύ καλές ευρωπαϊκές ομάδες, με σοβαρές πιθανότητες!

Στην κατηγορία Amateur νικητές αναδείχθηκαν οι Amigos με σκορ 13-11 απέναντι στην πρωτοεμφανιζόμενη φέτος ΤΣΣΚΑ ΒΟΤΚΑΣ!

Οι Don Poly είναι οι νέοι πρωταθλητές και πάνε Πράγα

Αξίζουν επίσης να σημειωθούν η συμμετοχή της ομάδας Utrecht από την Ολλανδία στην Last Chance διοργάνωση που δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό καθώς και η πρώτη συμμετοχή της πρώτης ελληνικής επαγγελματικής γυναικείας ομάδας των Court Queens που στην πρώτη τους αυτή εμφάνιση απαρτίζονταν από τις Δώρα Παντέλη, Σπαθάρου Κατερίνα & Δασκαλοπούλου και συμμετείχαν επίσης στην κατηγορία Elite!

Κλείνοντας την φετινή σεζόν του 3x3 Urban Legends, οι διοργανωτές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν ιδιαιτέρως όλους τους συμμετέχοντες που πήραν μέρος σε αυτά τα 7 φετινά events! Επίσης ευχαριστούν για την σημαντική συνεισφορά τους τα κανάλια Novasports, το Sport24.gr, το Sport24 Radio 103,3 FM και την Molten! Εις το επανιδείν και #BeALegend!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ