ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Sport24 Radio 103,3 Χορηγός Επικοινωνίας του LG AegeanBall Festival!

Ο Sport24 Radio 103,3 Χορηγός Επικοινωνίας του LG AegeanBall Festival!

To LG AegeanBall Festival συνεργάζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά με το Sport24 Radio 103,3 και θα είναι στην Σύρο. Λάμψη αστέρων στο "3x3" τουρνουά μπάσκετ που διοργανώνει ο Γιώργος Πρίντεζης.

To "3x3" τουρνουά μπάσκετ, LG AegeanBall Festival,το οποίο θα διεξαχθεί στην Σύρο, συνεργάζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά με το Sport24 Radio!

Ο αθλητικός σταθμός Sport24 Radio 103,3 βρίσκεται δίπλα σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα και στηρίζει, για μια ακόμη χρονιά, την διοργάνωση του LG AegeanBall Festival ως χορηγός επικοινωνίας.

Το LG AegeanBall Festival είναι το μεγαλύτερο 3×3 τουρνουά μπάσκετ του καλοκαιριού, του οποίου εμπνευστής είναι ο Γιώργος Πρίντεζης και θα διεξαχθεί από τις 28 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου στην Πλατεία Μιαούλη στην Ερμούπολη της Σύρου. Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα μεγαλύτερα αστέρια του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ο Sport24Radio 103,3 παίζει δυνατά δίπλα σε κάθε μεγάλο αθλητικό γεγονός!

Ο Sport24 Radio 103,3 Χορηγός Επικοινωνίας του LG AegeanBall Festival!

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε στην Φόρμα Εγγραφής και για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο Contact us .

Το LG Aegean Ball Festival επιστρέφει και φέτος στη Σύρο με τον εμπνευστή της ιδέας, τον Γιώργο Πρίντεζη, να σας περιμένει στην ιδιαίτερη πατρίδα του μαζί με δεκάδες γνωστούς και λαοφιλείς συμπαίκτες και αντιπάλους που θα τον συντροφεύσουν στη γιορτή.

Λάμψη αστέρων στην Σύρο με Χάινς, Σλούκα, Μπογκντάνοβιτς

Ο Γιώργος Πρίντεζης έχει καλέσει στην Σύρο φίλους, συμπαίκτες, αλλά και ορισμένους από τους κορυφαίους παίκτες της EuroLeague. Υπενθυμίζεται πως το "παρών" στο "3x3" τουρνουά θα δώσουν οι Κάιλ Χάινς, Κώστας Σλούκας, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Βαγγέλης Μάντζαρης, Δημήτρης Αγραβάνης, αλλά και άλλοι σπουδαίοι Έλληνες και ξένοι παίκτες, οι οποίοι θα γίνουν γνωστοί σύντομα.

Χάινς: "Μακάρι να κερδίσω το τουρνουά"

Σλούκας: "Το καλοκαίρι θα είμαι στη Σύρο"

Μπογκντάνοβιτς: "Θα βρεθώ στη Σύρο για το τουρνουά του Πρίντεζη"

Μάντζαρης και Αγραβάνης έρχονται στην Σύρο

Ετοιμάζονται για το "3χ3" οι Πρίντεζης, Παπανικολάου και Παπαπέτρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ