ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Σειραγάκης μιλά on camera για την πρόταση του εισαγγελέα να επιστρέψει στη φυλακή

ΡΕΘΥΜΝΟ--Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες  του εκπαιδευτικού που ασελγούσε σε βάρος ανήλικων πρόκειται για τον Νικόλαο Σειραγάκη.
ΡΕΘΥΜΝΟ--Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του εκπαιδευτικού που ασελγούσε σε βάρος ανήλικων πρόκειται για τον Νικόλαο Σειραγάκη. EUROKINISSI

Ο Νίκος Σειραγάκης σε δήλωση του αναφέρθηκε στην πρόταση του εισαγγελέα να επιστρέψει στη φυλακή για παραβίαση των περιοριστικών όρων που υποστηρίζει ότι δεν έπραξε. (VIDEO)

Ο Νίκος Σειραγάκης, πρώην εκπαιδευτικός-προπονητής μπάσκετ, είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 401 ετών (ανώτατο όριο φυλάκισης τα 25 χρόνια) για παιδεραστία σε βάρος 36 ανήλικων αγοριών στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Αποφυλακίστηκε πρόσφατα, συνελήφθη και πάλι με εισαγγελική εντολή για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί.

Τελικά, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Γρεβενών αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος, εκτός των φυλακών, όμως εκκρεμεί η πρόταση αναίρεσης που κατέθεσε ο εισαγγελέας και ζητά την επιστροφή του στη φυλακή.

Σε δήλωση του αναφέρθηκε στην πρόταση του εισαγγελέα να επιστρέψει ξανά στη φυλακή και έκανε λόγο για "Ιαβερικές λογικές από τους Αθλίους του Βίκτορα Ουγκό" και για "μανία καταδίωξης".

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα του "Star": "Πριν λίγες ημέρες συνελήφθη και οδηγήθηκα στη φυλακή γιατί δεν με γνώριζε μία ένοικος. Αυτή ήταν η επίσημη αιτιολογία. Για αυτό το λόγο ταλαιπωρήθηκα τόσο διάστημα και φυλακίστηκα. Τις επόμενες ημέρες θα εξεταστεί μία αναίρεση στην οποία μία πρόταση του εισαγγελέα θέλει να επιστρέψω στη φυλακή γιατί δεν παρουσιάστηκα σε ένα συμβούλιο στο οποίο μου απαγορεύτηκε να παρουσιαστώ. Αυτή είναι η αιτιολογία της πρότασης για να επιστρέψω στη φυλακή. Πείτε μου εσείς αν πουθενά αλλού εκτός από τις Ιαβερικές λογικές στους Αθλίους του Βίκτορα Ουγκό υπάρχει τέτοιου είδους μανία καταδίωξης".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα των δηλώσεων του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ