ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο προπονητής των Νάγκετς σύμβουλος του Κοκόσκοβ στον πάγκο της Σερβίας!

Ο προπονητής των Νάγκετς σύμβουλος του Κοκόσκοβ στον πάγκο της Σερβίας!
AP Photo/Mary Altaffer AP PHOTO/MARY ALTAFFER

Σε μία αιφνιδιαστική κίνηση προχώρησε η Σερβία, ανακοινώνοντας ότι ο προπονητής των Νάγκετς, Μάικ Μαλόουν, θα είναι σύμβουλος του Ιγκόρ Κοκόσκοβ στον πάγκο της ομάδας!

Ξαφνικά... Μάικ Μαλόουν για την εθνική Σερβίας! Ο τεχνικός των Νάγκετς θα είναι ο άμεσος βοηθός - βασικά θα έχει ρόλο συμβούλου - του Ιγκόρ Κοκόσκοβ στον πάγκο της ομάδας, σε μία ακόμα απόδειξη ότι στην Σερβία στην αστειεύονται!

Οι Σέρβοι δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Θέλουν να πάνε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο και προκειμένου να το κάνουν αυτό έβαλαν τα μεγάλα μέσα. Αφού λοιπόν αρχικά εξασφάλισαν ότι θα διοργανώσουν ένα από τα τέσσερα προολυμπιακά τουρνουά στο Βελιγράδι (23-28 Ιουνίου), τώρα δυναμώνουν σε όλα τα επίπεδα με την προσθήκη του Μαλόουν, η οποία έχει διπλό κέρδος:

Από τη μία πλευρά θα έχουν στο επιτελείο τους έναν εξαιρετικό προπονητή, από την άλλη πρακτικά κλείδωσαν και την παρουσία του Νίκολα Γιόκιτς στην ομάδα, αφού ο Σέρβος αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μαλόουν στους Νάγκετς!

Υπενθυμίζεται ότι στο προολυμπιακό του Βελιγραδίου η Σερβία έχει στον ίδιο όμιλο την Δομινικανή Δημοκρατία και τη Νέα Ζηλανδία, ενώ στον άλλο όμιλο συμμετέχουν η Ιταλία, το Πουέρτο Ρίκο και η Σενεγάλη.

AP Photo/Mary Altaffer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ