ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Πίτερ Ρόμπερτ Κέισι δημιούργησε την απόλυτη μπασκετική ταινιοθήκη

Ο Πίτερ Ρόμπερτ Κέισι δημιούργησε την απόλυτη μπασκετική ταινιοθήκη

Ενας Αμερικανός εκμεταλλεύθηκε την περίοδο της καραντίνας και δημιούργησε το BMDb TV, την απόλυτη μπασκετική ταινιοθήκη στην οποία κάθε σινεφίλ μπορεί να βρει περισσότερους από 725 τίτλους με θέμα την καλαθοσφαίριση.

Η περίοδος της καραντίνας ήταν δύσκολη για αρκετό κόσμο, αλλά και δημιουργική για ακόμη περισσότερο. Ένας από τους ανθρώπους που εκμεταλλεύθηκαν τις συγκυρίες ήταν ο Πίτερ Ρόμπερτ Κέισι, ένας Αμερικανός που δημιούργησε την απόλυτη μπασκετική ταινιοθήκη. Το BMDb TV είναι από την Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 στον αέρα και περιλαμβάνει περισσότερες από 725 ταινίες με θέμα το άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Από το White Men Can't Jump μέχρι το He Got Game κι από το The Last Dance μέχρι το δικό μας 1968 που εξιστορεί τον άθλο της ΑΕΚ στο Καλλιμάρμαρο.

Σε κάθε τίτλο ο Πίτερ Ρόμπερτ Κέισι δημιούργησε μια μικρή περιγραφή, πρόσθεσε το trailer, το έτος κυκλοφορίας, τον σκηνοθέτη, αλλά και links για να διαλέξει κάθε σινεφίλ την πλατφόρμα στην οποία θέλει να δει την ταινία. Υπάρχει και μπάρα αναζήτησης ώστε να γίνει πιο εύκολη η εύρεση ενός τίτλου, αλλά και σύνδεσμοι για να τον μοιραστεί κάποιος στους λογαριασμούς του στα social media.

Δείτε εδώ το BMDb TV και αναζητήστε την ταινία που σας ενδιαφέρει .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ