ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο πατέρας του Ουάρντα στο Hall of Fame της FIBA

Ο πατέρας του Ουάρντα στο Hall of Fame της FIBA

O πατέρας του Αμρ Ουάρντα στο Hall of Fame της FIBA, Μόχσεν Μεντχάτ θα μπει στο Hall of Fame της FIBA, όπως ανακοίνωσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία. Ποιοι άλλοι θα τιμηθούν...

O πατέρας του Αμρ Ουάρντα, Μοχσέν Μεντχάτ κέρδισε μία θέση στο Hall of Fame της FIBA, καθως θα είναι ένας από τα 11 μέλη της "τάξης" του 2019.

Ο πατέρας του 26χρονου Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού, ο οποίος αγωνίζεται με στον Ατρόμητο με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, επιλέχθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία και θα είναι ένα από 11 μέλη της "τάξης" του 2019. Ο Μοχσέν Μεντχάτ Ουάρντα υπήρξε διεθνής μπασκετμπολίστας κι ένα από τα highlights της καριέρας του ήταν η συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1984.

Ο πατέρας του Ουάρντα στο Hall of Fame της FIBA

Επίσης, η FIBA επέλεξε και τους γνώριμούς μας από το πέρασμά τους στην Ελλάδα, Χοσέ Πικουλίν Ορτίθ και Φαμπρίτσιο Ομπέρτο, ενώ στους 11 εκλεκτούς δεσπόζει το όνομα του Αλόνζο Μόρνινγκ. Τέλος, στο Hall of Fame θα μπουν επίσης ο Μπόγκνταν Τάνιεβιτς (Μαυροβούνιο), η Τζάνετ Αρκέιν (Βραζιλία), ο Μάργκο Ντίντεκ (Πολωνία), ο Ατάνας Γκολομέεβ (Βουλγαρία), ο Γίρι Ζίντεκ (Τσεχία), η Νατάλια Χεϊκόβα (Σλοβακία) και ο Μου Ζουγιούν (Κίνα).

H εκδήλωση για την τάξη του 2019 θα γίνει στο Πεκίνο στις 30 Αυγούστου στο Πεκίνο, ενώ οι 11 νέοι Hall of Famers θα παρουσιαστούν και στο ημίχρονο της αναμέτρησης που θα ανοίξει την αυλαία του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ