ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μπράντον Πολ μετρά αντίστροφα για την επιστροφή στα παρκέ

San Antonio Spurs guard Brandon Paul (3) shoots over New Orleans Pelicans forward Darius Miller (21) in the second half of an NBA basketball game in New Orleans, Wednesday, Nov. 22, 2017. The Pelicans won 107-90. (AP Photo/Scott Threlkeld)
San Antonio Spurs guard Brandon Paul (3) shoots over New Orleans Pelicans forward Darius Miller (21) in the second half of an NBA basketball game in New Orleans, Wednesday, Nov. 22, 2017. The Pelicans won 107-90. (AP Photo/Scott Threlkeld) AP

Το ταξίδι, η φωτογραφία και οι κλεψύδρες. Ο Μπράντον Πολ ετοιμάζεται για την επόμενη πρόκληση της καριέρας του και ανάβει φωτιές μέσω Instagram (PHOTO).

Το απόγευμα της Δευτέρας (26/11) διαβάσατε στο Sport24.gr πως ο Μπράντον Πολ είναι ο εκλεκτός του Ντέιβιντ Μπλατ για τη θέση του περιφερειακού που θα τραβήξει το κουπί μαζί με τους Βασίλη Σπανούλη, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Γιάνις Στρέλιενς και Βαγγέλη Μάντζαρη. Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ παραμένει free agent, οι συζητήσεις των ερυθρόλευκων με τους εκπροσώπους του συνεχίζονται, όμως σύντομα φαίνεται πως ο πρώην παίκτης των Σαν Αντόνιο Σπερς θα βρίσκεται στο περιβάλλον της νέας του ομάδας.

Ο Πολ αποχαιρέτησε το βράδυ της Τρίτης (27/11) τη γενέτειρά του, το Σικάγο, ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη και το μεσημέρι της Τετάρτης (28/11) επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Ένωσης Παικτών ΝΒΑ στο Μανχάταν για να προπονηθεί. Ανέβασε, μάλιστα, σχετική φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram, στην οποία έβαλε και τρεις κλεψύδρες, στοιχείο που δείχνει πως μετρά πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του στα παρκέ. Μένει να δούμε αν θα μπει σε απευθείας πτήση από τη Νέα Υόρκη για το "Ελευθέριος Βενιζέλος" ή αν ο δρόμος θα τον βγάλει λίγο πιο βόρεια από τα μέρη μας...

Ο Μπράντον Πολ μετρά αντίστροφα για την επιστροφή στα παρκέ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ