ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μπουρούσης αναπόλησε το χρυσό με την Νέων το 2002

Ο Μπουρούσης αναπόλησε το χρυσό με την Νέων το 2002

Συμπληρώθηκαν 15 χρόνια από την κατάκτηση του χρυσού της Νέων το 2002 στην Λιθουανία και ο Γιάννης Μπουρούσης αναπόλησε την στιγμή. Είχε για συμπαίκτες τους Σπανούλη και Ζήση.

Το 2002, η τότε Εθνική Νέων (φουρνιά των γεννημένων το 1982 και το 1983), είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα γήπεδα της Λιθουανίας, με τον Γιάννη Μπουρούση να αποτελεί μέλος της. Συμπληρώθηκαν 15 χρόνια από τότε.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ανδρών αναπόλησε την στιγμή, ανεβάζοντας στο προφίλ του στο instagram σχετική φωτογραφία με το γεγονός, όταν εκείνος μαζί με τους συμπαίκτες του, πανηγύριζαν το πρωτάθλημα Ευρώπης στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Σε εκείνη την ομάδα, είχε για συμπαίκτες τους Βασίλη Σπανούλη και Νίκο Ζήση, με τους οποίους το 2005 κατέκτησαν και το πρωτάθλημα Ευρώπης με την Εθνική Ανδρών. Η Νέων του 2002 απαρτιζόταν από τους εξής παίκτες: Γεωργαλής, Γκιζόγιαννης, Ζήσης, Καϊμακόγλου, Σπανούλης, Μπουρούσης, Ταπούτου, Τσιάκος, Μισιακός, Χαριτόπουλος, Κουμπούρας και Τσιάρας. Στον τελικό είχε νικήσει την Ισπανία με 77-73.

Ο Μπουρούσης αναπόλησε το χρυσό με την Νέων το 2002
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ