ΜΠΑΣΚΕΤ

O Λεμπρόν Τζέιμς στο Space Jam 2

Σύμφωνα με δημοσιεύμετα από τις ΗΠΑ, η Warner Bros έχει έρθει σε συμφωνία με τον Λεμπρόν Τζέιμς για να πρωταγωνιστήσει στο δεύτερο μέρος της ταινίας "Space Jam", το οποίο "έσπασε" τα ταμεία το 1996 με τον Μάικλ Τζόρνταν.

Το καλοκαίρι του 1996, με τον Μάικλ Τζόρνταν να βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του, η Warner Βros γύρισε την ταινία "Space Jam", έχοντας για πρωταγωνιστή τον θρύλο του ΝΒΑ, ο οποίος συμπρωταγωνίστησε με τους περίφημους καρτούν ήρωες. Η ταινία "έσπασε" τα ταμεία και έκανε θραύση στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Είκοσι χρόνια μετά, η Warner Bros, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ, έχει έρθει σε συμφωνία με τον Λεμπρόν Τζέιμς ώστε να πρωταγωνιστήσει στο δεύτερο μέρος της ταινίας, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του Μάικλ Τζόρνταν. Ο Αμερικανός σταρ έχει ξεκινήσει συνεργασία με την Warner Bros από το περασμένο καλοκαίρι και όλοι θεωρούσαν πως ήταν θέμα χρόνου το να γίνει πράξη το "Space Jam 2".

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Warner Bros έχει βρει και τον σκηνοθέτη ώστε να γυριστεί η ταινία. Ο λόγος για τον Τζάστιν Λι, ο οποίος είχε αναλάβει την σειρά ταινιών "Fast & Furious". Το ποια θα είναι η πλοκή θα φανεί στην πράξη, με το σενάριο να το έχουν αναλάβει οι Άντριου Ντοντζ και Ουίλι Έμπερσονλ. Όσον αφορά την υπόθεση του πρώτου "Space Jam", ο Μάικλ Τζόρνταν κλήθηκε από τους καρτούν ήρωες (Looney Tunes) της Warner Bros (Μπαγκς Μπάνι, Ντάφι Ντακ και τους υπόλοιπους) να σώσει τον κόσμο τους από τους εξωγήινους σε έναν αγώνα μπάσκετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ