Ο Κώστας Ρήγας στους μαθητές της Ελληνογαλλικής Σχολής, "Ευγένιος Ντελακρουά"

Ο Κώστας Ρήγας, εκ των κορυφαίων διαιτητών μπάσκετ του κόσμου, ο Έλληνας που εντάχθηκε στο Hall of Fame της FIBA και έχει διαιτητεύσει τους σπουδαιότερους παίκτες του αθλήματος τίμησε με την παρουσία του την Ελληνογαλλική Σχολή, Ευγένιος Ντελακρουά.

Ο διάσημος καθηγητής διαιτησίας και μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της FIBA, χάρισε λίγη από τη σοφία και τις εμπειρίες του καθηλώνοντας με τα λεγόμενά του όλους τους παρευρισκόμενους μαθητές. Τι είναι βήματα; Πώς γίνονται οι αλλαγές των παικτών; τι είναι φάουλ; πώς μετριέται ο χρόνος του αγώνα και των 24 δευτερολέπτων;

Φυσικά, ο κος Ρήγας αναφέρθηκε και στους νέους κανονισμούς του αθλήματος ενώ έπειτα από τα καταιγιστικά ερωτήματα των μαθητών ανάλυσε και εξήγησε φάσεις από αγώνες.

Η συνάντηση μαζί του έκλεισε με ένα συμβολικό δώρο το οποίο του προσέφερε η proviseure adjointe της Ελληνογαλλικής Σχολής, Ευγένιος Ντελακρουά, Véronique Mossard.

Ο κος Ρήγας με την proviseure adjointe, Véronique Mossard και την κα Ζωή Πολυμεροπούλου, Adjointe à la proviseure chargée του ελληνικού τμήματος της Σχολής.

 

Η κα Ζωή Πολυμεροπούλου, Adjointe à la proviseure chargée (ελληνικού τμήματος), η κα Μάρθα Ασφή, καθηγήτρια-συντονίστρια γαλλικών, ο κος Ρήγας, ο κος Μανώλης Αλισαβάκης, υποδιευθυντής Γυμνασίου, ο κος Δημήτρης Αναγνώστου, καθηγητής οικονομικών, η κα Μαρία Τριανταφύλλου, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και η κα Αρετή Δούκα, φιλόλογος.Ο κος Ρήγας, την ώρα της ομιλίας του στα παιδιά, στο κατάμεστο χολ της Ελληνογαλλικής Σχολής, Ευγένιος Ντελακρουά.Ο κος Ρήγας με την κα Μαρία Τριανταφύλλου, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και μαθητές της Ελληνογαλλικής Σχολής, Ευγένιος Ντελακρουά.Ο κος Ρήγας δέχεται την ευγενική χειρονομία μαθητριών της Ελληνογαλλικής Σχολής, Ευγένιος Ντελακρουά.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το Honor 8X είναι το smartphone που θα τιμήσει τα λεφτά του

Βρήκαμε το καινούριο μας κινητό σε ένα βασιλικό κάστρο της Πράγας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24