ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Κώστας Καιμακόγλου στο Μουσείο της Χ.Α.Ν.Θ.

Ο Κώστας Καιμακόγλου στο Μουσείο της Χ.Α.Ν.Θ.

Με αφορμή την άφιξη της Ούνιξ Καζάν στη Θεσσαλονίκη, ο Κώστας Καϊμακόγλου επισκέφτηκε το Μουσείο Μπάσκετ της ΧΑΝΘ. "Η φήμη του έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα", τόνισε ο Έλληνας διεθνής.

Ένας από τους κορυφαίους Έλληνες πάουερ φόργουορντ, ο Κώστας Καιμακόγλου που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Ρωσία με τα χρώματα της Ούνικς Καζάν επισκέφθηκε το Μουσείο Μπάσκετ της Χ.Α.Ν.Θ.

Ο Καιμακόγλου βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη με αφορμή την αναμέτρηση της Ούνικς με τον Άρη στο” Nick Galis Hall” για την 8η αγωνιστική του Eurocup. Ο 32χρονος καλαθοσφαιριστής ξεναγήθηκε από τον Γιωργή Μπουσβάρο, ενημερώθηκε για την ιστορία του μπάσκετ, θαύμασε τα εκθέματα του Μουσείου και φωτογραφήθηκε μπροστά από την φανέλα αλλά και τα παπούτσια που ο ίδιος δώρισε στο Μουσείο της ΧΑΝΘ.

“Η φήμη του Μουσείο σας έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα. Εύχομαι να συνεχίσετε την καλή προσπάθεια”, δήλωσε. Ο Κώστας Καιμακόγλου ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του από την Νήαρ Ηστ , έπαιξε για έξι χρόνια στο Μαρούσι, μετακόμισε για μια διετία(2010-12) στον Παναθηναϊκό και ακολούθως μεταπήδησε στην Ούνικς. Είναι διεθνής με την Εθνική Ανδρών έχοντας συνολικά 93 συμμετοχές με 464 πόντους.

Ο Κώστας Καιμακόγλου στο Μουσείο της Χ.Α.Ν.Θ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ