ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Καζλάουσκας έτοιμος να επιστρέψει στην Κίνα

Ο Καζλάουσκας έτοιμος να επιστρέψει στην Κίνα

Ο Γιόνας Καζλάουσκας είναι έτοιμος να επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία της Κίνας, ύστερα από το πετυχημένο του πέρασμα από τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Λιθουανίας.

Ύστερα από το πετυχημένο του πέρασμα στην εθνική ομάδα της Λιθουανίας, με την οποία κατέκτησε δύο αργυρά μετάλλια στα Eurobasket του 2013 και του 2015, ο Γιόνας Καζλάουσκας αποχώρησε και πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το εξωτερικό , ο Γιόνας Καζλάουσκας βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ομοσπονδία της Κίνας, για να αναλάβει και πάλι την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Λιθουανός τεχνικός ήταν σε αυτό το πόστο για μία τετραετία (2004-2008), σε ένα διάστημα που ήταν παράλληλα και κόουτς του Ολυμπιακού (2004-2006).

Ο Γιόνας Καζλάουσκας είχε προτάσεις από την Ούνιξ Καζάν, αλλά και ομάδες από το γερμανικό πρωτάθλημα, τις οποίες και απέρριψε. Όμως, δείχνει ιδιαίτερα "ζεστός" στο ενδεχόμενο να αναλάβει και πάλι την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Κίνας, γνωρίζοντας αρκετά καλά το μπάσκετ της χώρας. Την σεζόν 2013/2014 ήταν κόουτς των Γκουανγκτόνγκ Τάιγκερς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ