ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Γιαννακόπουλος περίμενε τους Αγγελόπουλους και τους φώναζε "αντίο εκεί στην Α2"

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΕΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΕΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ενταση στη σύσκεψη, ένταση και στην αποχώρηση. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος περίμενε τους ανθρώπους της ΚΑΕ Ολυμπιακός και τους φώναξε συνθήματα υποβιβασμού στην Α2!

Μια έκτακτη σύσκεψη που συγκλήθηκε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και ξεκίνησε περίπου στις 21:30 της Παρασκευής (15/3), ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα με ακόμη περισσότερη ένταση. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που είχε αποχωρήσει από την αίθουσα μετά από έντονο επεισόδιο με τους παράγοντες της ΚΑΕ Ολυμπιακός , περίμενε τους αδελφούς Αγγελόπουλους και τον Γιώργο Σκινδήλια στο ισόγειο του κτιρίου.

Όταν, λοιπόν, η σύσκεψη ολοκληρώθηκε και οι άνθρωποι της ομάδας του Πειραιά αποχώρησαν από τον χώρο, το αφεντικό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τους φώναζε " αντίο, αντίο εκεί στην Α2", τους κατηγόρησε πως " φεύγετε μόνο με την αστυνομία" και έλεγε πως υπήρχαν τουλάχιστον 200 αστυνομικοί για την προστασία τους. Εκείνοι δεν απάντησαν, έφυγαν με τα αυτοκίνητά τους και η βραδιά ολοκληρώθηκε εκεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ