ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Διαμαντίδης στο Giannakis Academy

Ο Διαμαντίδης στο Giannakis Academy
FOTOGRAFIA-VIDEO.GR

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ήταν το πρωί της Τρίτης (19/7) ο επίσημος προσκεκλημένος του "Giannakis Academy", στην προτελευταία μέρα της δεύτερης (και τελευταίας περιόδου) του καμπ, που φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου Αθηνών.

Τα παιδιά που συμμετέχουν στο "Giannakis Academy" είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να απευθύνουν ερωτήματα στον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος επισκέφτηκε το καμπ το πρωί της Τρίτης (19/7). Ο βετεράνος πλεϊμέικερ συνομίλησε με τους μικρούς αθλητές, υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα, φωτογραφήθηκε μαζί τους και μοιράστηκε μυστικά και προσωπικές εμπειρίες που τον έφεραν στην κορυφή της Ευρώπης τόσο με την Εθνική ομάδα όσο και με τον Παναθηναϊκό.

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με τον τρόπο που ο Δημήτρης τους μίλησε καθώς και με την απλότητα και την ταπεινότητα που είχε καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης ο αθλητής, τον οποίο πολλά απ’ αυτά θαυμάζουν κι έχουν ως πρότυπο.

Ο Διαμαντίδης στο Giannakis Academy
FOTOGRAFIA-VIDEO.GR

Επίσης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης και οι συνεργάτες του έκαναν δώρο στο Δημήτρη Διαμαντίδη μια συλλεκτική μπάλα για το 1987 που τον παρακίνησε να ασχοληθεί με το μπάσκετ και η οποία έγραφε: Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η δεύτερη περίοδος της "Giannakis Academy" ολοκληρώνεται αύριο (20/7) μετά από τέσσερις συνολικά περιόδους, δυο στις κατασκηνώσεις "Σκούρα" στη Νέα Φώκαια Χαλκιδικής και δυο στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου Αθηνών, ρίχνοντας την αυλαία για φέτος. Το ραντεβού των διοργανωτών του "Giannakis Academy" με τους αθλητές και τις αθλήτριες ανανεώθηκε για το επόμενο καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ