ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Αυγενάκης θα συναντηθεί με τον Βασιλακόπουλο

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΣΕΡΒΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΣΕΡΒΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, θα έχει συνάντηση το μεσημέρι της Πέμπτης (25/7, 13:00) με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, ενώ στις 19:00 θα συνομιλήσει και με τον πρόεδρο της Super League, Μηνά Λυσάνδρου.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (25/7, 13:00) θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του νέου υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, όπου θα συζητηθούν πολλά κρίσιμα θέματα που αφορούν το ελληνικό μπάσκετ.

Η επαφή των δυο ανδρών έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς υπενθυμίζεται πως στον απερχόμενο υφυπουργό, Γιώργο Βασιλειάδη, δεν είχε ανταποκριθεί, παρά τις συνεχείς κλήσεις του. Στο ραντεβού τους θα βρίσκεται και ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Τσαγκρώνης.

Εξάλλου, στις 16:00 ο υφυπουργός θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του ΤΑΪΠΕΔ, Άρη Ξενόφο, ενώ στις 19:00 θα βρεθεί με τον πρόεδρο της Super League, Μηνά Λυσάνδρου, σε συνέχεια του ραντεβού του με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, για τα ανοικτά μέτωπα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ