ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Αμπρίνες επέστρεψε στη δράση με συγκλονιστικό video

Ο Αμπρίνες επέστρεψε στη δράση με συγκλονιστικό video

Ξανά στα παρκέ ο Άλεξ Αμπρίνες, μετά από μερικούς πολύ δύσκολους μήνες που τον βρήκαν να αποχωρεί από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Δείτε πως ο Ισπανός ανακοίνωσε το δικό του comeback (VIDEO).

Όταν πέρυσι, στα μέσα της σεζόν ο Άλεξ Αμπρίνες τέθηκε εκτός ομάδας, όλοι κατάλαβαν πως κάτι περίεργο συνέβαινε με τον Ισπανό σουτέρ. Δεν αντιμετώπιζε κάποιον τραυματισμό, οι παράγοντες των Θάντερ απέφυγαν να σχολιάσουν την περίπτωσή του, κανείς δεν μιλούσε για εκείνον. Όλοι τον προστάτευαν, με τον δικό τους τρόπο ο κάθε ένας. Ο 26χρονος διεθνής δεν τελείωσε τη χρονιά στην Οκλαχόμα Σίτι, έμεινε μακριά από τους δημοσιογράφους, όμως την Τετάρτη (3/7) ανακοίνωσε την επιστροφή του στα παρκέ με ένα πραγματικά συγκλονιστικό video από το οποίο μπορεί κανείς να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Αναλυτικά όσα λέει ο Αμπρίνες σε αυτό το video:

" Περάσαμε τόσο χρόνο μαζί και τώρα μου έκανες αυτό. Γνωριζόμαστε απ' όταν δεν ήξερα πως να περπατήσω. Είχαμε μια στενή φιλία, μέχρι πριν από μερικούς μήνες όταν διαλύθηκαν όλα σε χιλιάδες κομμάτια. Δεν μπορούσα να σε δω. Σε μίσησα. Σε απέφυγα με την μικρότερη ευκαιρία, ήθελα να γλιτώσω από εσένα και απ' όσα βρίσκονταν γύρω σου.

Γι' αυτό πέρασα πολύ χρόνο λέγοντας στον εαυτό μου πως όλα αυτά δεν μπορούσαν να είναι αληθινά. Δεν έβγαινε νόημα, γι' αυτό ζήτησα από τους δικούς μου ανθρώπους να με βοηθήσουν. Πήγα στους κορυφαίους επαγγελματίες για να ανακτήσω τη χαρά που ένιωθα κάθε φορά που ήμασταν μαζί. Αποφάσισα να μιλήσω αρκετά γι' αυτό, ήθελα να παλέψω για τη φιλία μας ώστε να χαμογελάμε ξανά μαζί. Δεν ήταν εύκολο. Πολλές φορές σκέφτηκα να πετάξω την πετσέτα, είπα στον εαυτό μου πως θα βρω άλλους τρόπους έμπνευσης για να βρω τον καλό μου εαυτό.

Κανείς και τίποτα δεν έχει φτάσει τόσο βαθιά, όσο εσύ. Εξοπλίστηκα με κουράγιο, ώστε να βάλω τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη. Τα κατάφερα, βρήκα ξανά το χαμόγελό μου, την θέληση να σε συναντήσω και να περάσουμε ξανά χιλιάδες ώρες μαζί. Αγαπημένη μου μπάλα, επέστρεψα. Είμαι εγώ, ο Άλεξ. Σε ευχαριστώ που ήσουν πάντα εκεί για εμένα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ