ΜΠΑΣΚΕΤ

"Ντου" οπαδών του Ερυθρού Αστέρα στους παίκτες της Μπουντούτσνοστ

"Ντου" οπαδών του Ερυθρού Αστέρα στους παίκτες της Μπουντούτσνοστ

Ασχημες εικόνες στο Βελιγράδι, με οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα να παρεμποδίζουν την προθέρμανση των παικτών ττης Μπουντούτσνοστ πριν από τον πέμπτο τελικό της Αδριατικής Λίγκας (VIDEOS).

Οι δύο νίκες της Μπουντούτσνοστ επί του Ερυθρού Αστέρα στην ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα της Ποντγκόριτσα δεν ξεχάστηκαν από τους Σέρβους οπαδούς, που δημιούργησαν τη Μεγάλη Δευτέρα (22/4) κλίμα τρομοκρατίας στο Βελιγράδι πριν από το τζάμπολ του πέμπτου και τελευταίου τελικού της Αδριατικής Λίγκας που δίνει και το εισιτήριο για τη EuroLeague της περιόδου 2019/20.

Την ώρα που οι παίκτες της ομάδας του Μαυροβουνίου βγήκαν για την "προθέρμανσή" τους, δέχθηκαν αντικείμενα από τις εξέδρες, πριν ένας οπαδός μπει κυριολεκτικά στο παρκέ και υβρίσει τον Νόρις Κόουλ. Ο Αμερικανός αντέδρασε, άλλωστε είχε και προηγούμενο επεισόδιο στα πρώτα σουτάκια , με αποτέλεσμα η Μπουντούτσνοστ να αποχωρήσει για τα αποδυτήρια και να μείνει εκεί με τους διαιτητές να προσπαθούν να ηρεμήσουν την κατάσταση ώστε να εξασφαλίσουν πως η αναμέτρηση θα διεξαχθεί σε... ανθρώπινες συνθήκες.

Οι παράγοντες της Μπουντούτσνοστ καταγγέλουν επίθεση στους Κόουλ, Κλαρκ, Γκόρντιτς από 40 άτομα, με τον τελευταίο να δέχεται και χτύπημα από καρέκλα. Στις 20:43 οι φιλοξενούμενοι γύρισαν στο παρκέ, με τον αρχηγό του Ερυθρού Αστέρα Μπράνκο Λάζιτς να ζητά σύνεση από τους οπαδούς της ομάδας του. Τελικά οι φιλοξενούμενοι γύρισαν στον αγωνιστικό χώρο, έκαναν το ζέσταμά τους και η αναμέτρηση ξεκίνησε στις 20:57, με καθυστέρηση σχεδόν μιας ώρας.

Δείτε τα χαρακτηριστικά videos:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ