ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντόλμαν ο "εκτελεστής"

Ντόλμαν ο "εκτελεστής"

Δείτε πως ο Τζάστιν Ντόλμαν με πέντε πόντους σε τρία δευτερόλεπτα έδωσε τη νίκη με 100-98 στη Μπαρτσελόνα στο τέλος της παράτασης με την ΤΣΣΚΑ. (VIDEOS)

Εκεί που όλα έδειχναν ότι το ματς ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την ΤΣΣΚΑ έγερνε προς το μέρος των Ρώσων ήρθε ο Τζάστιν Ντόλμαν να χαρίσει τη νίκη στους "μπλαουγκράνα".

Τι έκανε ο φόργουορντ των Καταλανών; Με το σκορ στο 95-98 υπέρ της ΤΣΣΚΑ πρώτα έφερε το ματς στα ίσα με τρίποντο 4.2'' πριν τη λήξη της παράτασης. Στη συνέχεια έκλεψε την μπάλα στην επαναφορά του Μίλος Τεόντοσιτς και με δίποντο έκανε το 100-98 χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ντόλμαν πριν από αυτούς τους πέντε πόντους είχε σημειώσει μόλις επτά σε 32 λεπτά συμμετοχής (τα περισσότερα στην ομάδα του) έχοντας 2/6 δίποντα και 1/3 τρίποντα. Είχα όμως βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του "κατεβάζοντας" 10 ριμπαόυντ (επτά αμυντικά και τρία επιθετικά), δίνοντας τέσσερις ασίστ και έχοντας μόλις ένα λάθος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δείτε τι έκανε ο άσος της Μπαρτσελόνα

Φυσικά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που χαρίζει τη νίκη στην Μπαρτσελόνα ο Ντόλμαν. Το προηγούμενο θύμα του ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης. Τότε ο άσος της Μπαρτσελόνα με ένα απίθανο buzzer-beater είχε δώσει τη νίκη στην ομάδα του με 86-87 σκοράροντας στο τελευταίο δευτερόλεπτο στη Μαδρίτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ