ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκολα Κάλινιτς: "To καλοκαίρι με έβριζαν πιστεύοντας ότι είμαι ο Κροάτης"

Νίκολα Κάλινιτς: "To καλοκαίρι με έβριζαν πιστεύοντας ότι είμαι ο Κροάτης"
EUROKINISSI

Στη διάρκεια του Μουντιάλ, ο Σέρβος forward, Νίκολα Κάλινιτς, δέχθηκε έναν καταιγισμό υβριστικών σχολίων εξαιτίας της συνωνυμίας του με τον Κροάτη επιθετικό.

Στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, ο προπονητής της Εθνικής Κροατίας έστειλε σπίτι του τον Νίκολα Κάλινιτς καθώς ο τελευταίος αρνήθηκε να περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο.

Η αποπομπή του Κροάτη Κάλινιτς έκανε πυρ και μανία τους Κροάτες φιλάθλους, οι οποίοι έψαχναν πως και πως έναν τρόπο για να ξεθυμάνουν. Πάνω στη σύγχυσή τους όμως, τα έβαλαν άθελά τους με τον forward της Φενέρμπαχτσε. Στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, τα υβριστικά μηνύματα άρχισαν να πέφτουν βροχή, με τον Σέρβο μπασκετμπολίστα να σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Ο Νίκολα Κάλινιτς της Φενέρμπαχτσε μίλησε αναλυτικά για αυτή την παρεξήγηση: " Όταν η Κροατία πήγε στον τελικό του Μουντιάλ άρχισαν να με βρίζουν στο Twitter νομίζοντας πως ήμουν εκείνος. Στην αρχή δεν ήξερα τι γινόταν, γιατί δεν είμαι fan του ποδοσφαίρου και αναρωτιόμουν μήπως είχα πει κάτι άσχημο. Όταν τους απαντούσα πως δεν είμαι ο Κροάτης επιθετικός, με αποκαλούσαν ψεύτη. Αν ξέρετε ποιος είμαι καλύτερα από μένα… εντάξει. Ήταν κάτι τρελό, ο κόσμος έχει χάσει τον έλεγχο με τα social media. Δύο κλικ αρκούν για να δεις πως υπάρχει και άλλος Νίκολα Κάλινιτς και παίζει μπάσκετ".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ