ΜΠΑΣΚΕΤ

Νικητής ο Ζούμπος στα τρίποντα

Νικητής ο Ζούμπος στα τρίποντα

Ο Φώτης Ζούμπος ήταν ο νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων Νέων στο All Star Game, καθώς επικράτησε στον τελικό του Γιαννούλη Λαρεντζάκη με 16 έναντι 11 τριπόντων.

Αποστολή στην Πάτρα: Αντωνία Μαραγούσια

Ο Φώτης Ζούμπος επικράτησε στον τελικό του διαγωνισμού τριπόντων Νέων στο All Star Game με 16 τρίποντα έναντι 11 του Γιαννούλη Λαρεντζάκη και θα πάρει μέρος στον αυριανό (10/03) τελικό τριπόντων των μεγάλων.

Ο νεαρός γκαρντ στον πρώτο γύρο σημείωσε 13 τρίποντα, με τον Λαρεντζάκη να ακολουθεί με 12, ενώ ο Λευτέρης Μποχωρίδης του Άρη είχε 9.

Οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι πέτυχαν: Κανονίδης 8, Μοτσενίγκος 8, Ροκανάς 8 και ο Παναγιώτης Κανένας από το 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Πατρών είχε 7.

Ο Ζούμπος με τον Λαρεντζάκη αναμετρήθηκαν στον τελικό, με τον Ζούμπο να νικάει τον παίκτη του Ικάρου Καλλιθέας με 16 έναντι 11 τριπόντων. Ο διαγωνισμός τριπόντων άνοιξε ουσιαστικά και την αυλαία του φετινού All Star Game, ενώ ακολουθεί το ματς των Νέων U-18 με τους Νέους U-21.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μεταξύ άλλων οι μασκότ Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, Κολοσσού Ρόδου και Ρεθύμνου εμψύχωναν τους παίκτες σε κάθε τους προσπάθεια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ