ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπόγκουτ: Δεν αποσύρεται, αλλά βάζει την καριέρα του σε... παύση

Μπόγκουτ: Δεν αποσύρεται, αλλά βάζει την καριέρα του σε... παύση
AP Photo/Ng Han Guan, File AP PHOTO/NG HAN GUAN, FILE

Ο Άντριου Μπόγκουτ ανακοίνωσε ότι θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα από το μπάσκετ αφού θέλει να περάσει χρόνο με την οικογένειά του, αλλά δεν αποσύρεται από τα παρκέ.

Ο Άντριου Μπόγκουτ χρειάζεται ένα διάλειμμα. Ο έμπειρος σέντερ είχε δηλώσει ότι σκεφτόταν να αποσυρθεί από τα παρκέ, ωστόσο φαίνεται ότι δεν είναι έτοιμος να το κάνει αυτό ακόμα. Χρειάζεται όμως να περάσει χρόνο με την οικογένειά του.

Με ανακοίνωσή του στο twitter, ο Αυστραλός σέντερ γνωστοποίησε λοιπόν ότι βάζει για λίγο την καριέρα του σε... παύση, αλλά δεν σκοπεύει να πει αντίο στο μπάσκετ.

Αναλυτικά η δήλωση του Μπόγκουτ:

"Αποφάσισα να μην υπογράψω στους Σίντνεϊ Κινγκς ή οποιαδήποτε ομάδα για λίγο καιρό. Με όλα όσα γίνονται στον κόσμο το μέλλον δεν φαίνεται ξεκάθαρο, ειδικά στις λίγκες παγκοσμίως.

Αυτό δεν σημαίνει ότι αποσύρομαι, απλώς λέω ότι είναι δύσκολο να πάρω μία τελική απόφαση αυτή την περίοδο. Ο λόγος που το ανακοινώνω αυτό τώρα είναι για να δώσω χρόνο στους Κινγκς να ψάξουν για παίκτες όσο είναι νωρίς.

Έχω απολαύσει το γεγονός ότι είμαι σπίτι μου με την οικογένειά ου και μαθαίνω περισσότερα για τα παιδιά μου από όσα ήξερα μέχρι πρόσφατα. Το σώμα μου απολαμβάνει ένα διάλειμμα έπειτα από 19 σερί μήνες μπάσκετ και ελπίζω να επιστρέψω στο γήπεδο στο μέλλον!

Όσο για το ποιο είναι το πλάνο μου; Να περάσω χρόνο με την σύζυγό μου και τα παιδιά και σταδιακά να επιστρέψω σε καλή φυσική κατάσταση, απολαμβάνοντας τον χρόνο που συνήθως δεν έχω να περάσω στο σπίτι".

Δείτε το post του Αυστραλού:

AP Photo/Ng Han Guan, File

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ