ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπερτομέου: "Βιλερμπάν για EuroLeague την σεζόν 2018/19"

Μπερτομέου: "Βιλερμπάν για EuroLeague την σεζόν 2018/19"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με δηλώσεις του σε Γαλλικό μέσο ο Πρόεδρος της EuroLeague Basketball, Τζόρντι Μπερτομέου, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να λάβει πρόσκληση η ASVEL Βιλερμπάν του Τόνι Πάρκερ για να αγωνιστεί άμεσα στην Turkish Airlines EuroLeague.

Ο σταρ των Σαν Αντόνιο Σπερς και κύριος μέτοχος της ASVEL Βιλερμπάν, Τόνι Πάρκερ, δήλωσε πρόσφατα ότι ελπίζει πως σε δύο χρόνια η ομάδα του θα αγωνίζεται στην EuroLeague . Όπως φαίνεται, το ίδιο θα ήθελαν και στην διοργανώτρια αρχή.

Αυτό παραδέχθηκε με δηλώσεις του ο Πρόεδρος της EuroLeague Basketball, Τζόρντι Μπερτομέου, τονίζοντας κατά την διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε σε Γαλλικό μέσο ότι η ASVEL Βιλερμπάν έχει πάρει κεφάλι από τις υπόλοιπες Γαλλικές ομάδες και δεν αποκλείεται να αγωνιστεί στην EuroLeague την σεζόν 2018/19.

Συγκεκριμένα, ο Μπερτομέου δήλωσε πως " υπάρχουν πιθανότητες η ASVEL να αγωνιστεί στην EuroLeague την σεζόν 2018/19. Δεν υπάρχει κάτι εγγυημένο αυτή τη στιγμή και θα πάρουμε την απόφαση την σωστή στιγμή. Δεν υπάρχει αμφιβολία όμως ότι η ASVEL Βιλερμπάν θα είναι η πρώτη μας επιλογή από τις Γαλλικές ομάδες για την EuroLeague.

Έχουμε καλή σχέση με τον Τόνι Πάρκερ. Το πρότζεκτ που έχει δημιουργήσει στην ομάδα παρουσιάζει πολύ ενδιαφέρον".

Κάπου εδώ αξίζει να αναφερθεί βέβαια ότι η ASVEL Βιλερμπάν τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο Eurocup, κάτι που σημαίνει πως αν κατακτήσει το τρόπαιο θα πάρει κατευθείαν την πρόκριση για την EuroLeague της σεζόν 2018/19/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ