ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπάσκετ στην Αρχαία Ολυμπία

Μπάσκετ στην Αρχαία Ολυμπία

Μαζί με μία έμπειρη ομάδα προπονητών, ο Νίκος Μπουντούρης διοργανώνει ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο summer camp στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας, η τελευταία περίοδος του οποίου ξεκινά την Κυριακή (9/7).

Στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας το OLYMPIA BASKETBALL CAMP του Νίκου Μπουντούρη διανύει την τρίτη εβδομάδα του. Η τέταρτη και τελευταία περίοδος αρχίζει από την προσεχή Κυριακή (9/7).

Κάθε εβδομάδα συμμετέχουν περίπου 90 παιδιά, αγόρια και κορίτσια. Μαζί με τον κόουτς Νίκου Μπουντούρη στο OLYMPIA BASKETBALL CAMP διδάσκουν σημαντικοί προπονητές: Οι Δημήτρης Αβδάλας, Φώτης Καρακώστας, Λάμπρος Πρέκας, Γιάννης Γαπκιάδης, Δημήτρης Βασιλακάκος, Γιώργος Αρναουτάκης. Γυμναστής είναι ο Γιώργος Παπουτσής.

Ο Νίκος Μπουντούρης δηλώνει ενθουσιασμένος από τον μεγάλο αριθμό συμμετοχής παιδιών από όλη την Ελλάδα αλλά και από το υψηλό επίπεδο των αθλητών. " Το επίπεδο της δουλειάς που γίνεται στο καμπ είναι υψηλό", σχολιάζει χαρακτηριστικά και εξηγεί: " Δουλεύουμε τεχνική και ενδυνάμωση στο γήπεδο. Ενδυνάμωση, επίσης, στην πισίνα με ειδικές ασκήσεις. Μας έχει κάνει εντύπωση, όμως, και το υψηλό επίπεδο των παιδιών που συμμετέχουν. Ενδεικτικά είχαμε περίπου 20 αθλητές που έχουν επιλεγεί στις Μικτές Ομάδες των Ενώσεων στις οποίες ανήκουν τα σωματεία τους. Τα επιτεύγματα και τα λόγια τους είναι καλύτερη ανταμοιβή για εμάς. Στόχος μας είναι η βελτίωση των καλύτερων που μας εμπιστεύονται αλλά και των παιδιών που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο γήπεδο".

Για την τελευταία εβδομάδα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στο site www.olympiacamp.gr και στον τηλεφωνικό αριθμό 6976802868.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ