ΜΠΑΣΚΕΤ

Μούντζα του Άντιτς στον κόσμο του Παναθηναϊκού

Μούντζα του Άντιτς στον κόσμο του Παναθηναϊκού
2016 EUROLEAGUE BASKETBALL

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αποδοκίμασε τον Πέρο Άντιτς στο Game 2 της σειράς με τη Φενέρμπαχτσε και ο Σκοπιανός απάντησε με μούντζα που άναψε τα αίματα.

Το "ερυθρόλευκο" παρελθόν του Πέρο Άντιτς δεν το έχει ξεχάσει ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Γι' αυτό και τον αποδοκίμασε από την πρώτη στιγμή που πάτησε παρκέ στο Game 2 της σειράς, με τα ντεσιμπέλ να ανεβαίνουν όταν ο Σκοπιανός της Φενέρμπαχτσε διαμαρτυρήθηκε στους διαιτητές της αναμέτρησης.

Ο Ομπράντοβιτς κατάλαβε ότι ο Άντιτς δεν ήταν αρκετά συγκεντρωμένος και τον απέσυρε. Πηγαίνοντας λοιπόν προς την άκρη του πάγκου, άκουσε τον κόσμο στο ΟΑΚΑ να τον αποδοκιμάζει με υβριστικό σύνθημα. Και τι έκανε; Άνοιξε την παλάμη του και έριξε μια μούντζα με αποτέλεσμα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού να εξοργιστούν και η ατμόσφαιρα να ηλεκτριστεί ακόμη περισσότερο.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ