ΜΠΑΣΚΕΤ

Μεσίνα: "Ανοιχτός στο να δουλέψω σε εθνική"

Μεσίνα: "Ανοιχτός στο να δουλέψω σε εθνική"

Ο Έτορε Μεσίνα τόνισε πως δεν τον ενδιαφέρει να εργαστεί σε σύλλογο, αλλά θα ήθελε να καθίσει σε πάγκο εθνικής ομάδας. Διαβάστε τι είπε για την εμπειρία του στους Spurs.

Ο Έτορε Μεσίνα μίλησε στο sportbox.ru για την εμπειρία να δουλεύεις δίπλα στον Γκρεγκ Πόποβιτς ("δ εν έχει χαρακτηριστεί άδικα ως ο καλύτερος κόουτς στον κόσμο. Κάθε μέρα μαθαίνω κάτι από εκείνον. Έχει το ταλέντο να δουλεύει με όλους, ως πατρική φιγούρα, αλλά και ως κόουτς ικανός να "χτίσει" προσωπικές σχέσεις. την ίδια ώρα, κατανοεί όσο κανείς το μπάσκετ"), πριν... θυμίσει πως "πολλές από τις ιδέες του τις βλέπετε τώρα στην Ευρώπη, από πολλούς κόουτς. Ήταν όμως, δικές του και τις σκέφτηκε πριν πολλά χρόνια".

Ποια δουλειά θα ήταν η ιδεατή για εκείνον; " Να γίνω χεντ κόουτς στο ΝΒΑ; Φυσικά και είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Αλλά δεν είναι κάτι που σκέφτομαι σοβαρά. Αντί του να ονειρεύομαι το μέλλον μου, ζω ό,τι έχει να μου προσφέρει κάθε μέρα. Τώρα, το μόνο που σκέφτομαι είναι πώς -στα δυο εναπομείναντα χρόνια του συμβολαίου μου- θα βοηθήσω το σταφ και την ομάδα. Η δουλειά που έχω είναι πραγματική ευχαρίστηση".

Σκέφτεται να γυρίσει στην Ευρώπη; " Σε οργανισμό όχι. Σε ομάδα ναι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ