ΜΠΑΣΚΕΤ

Με Θανάση Παπαχατζή το χειμωνιάτικο μπασκετικό καμπ από τον Περιστεριώνα Τήνου

Με Θανάση Παπαχατζή το χειμωνιάτικο μπασκετικό καμπ από τον Περιστεριώνα Τήνου
EUROKINISSI

Ο Περιστεριώνας Τήνου ανακοίνωσε ότι λίγο πριν τα Χριστούγεννα θα διεξαχθεί ένα χειμωνιάτικο μπασκετικό καμπ στο νησί, με προσκεκλημένο τον Θανάση Παπαχατζή.

Ο Θανάσης Παπαχατζής είναι ο ξεχωριστός προσκεκλημένος του Περιστεριώνα Τήνου στο χειμερινό μπασκετικό καμπ που θα διεξαχθεί στο νησί το διάστημα 21-23 Δεκεμβρίου, λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να μοιραστεί τις γνώσεις του, βοηθώντας με τον τρόπο του ώστε να αναδειχθεί το άθλημα στην Τήνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Σαββατοκύριακο πριν τα Χριστούγεννα ένας μπασκετικός Άγιος Βασίλης έρχεται στο Κλειστό Γυμναστήριο της Τήνου. Ο Περιστεριώνας έχει την τιμή να οργανώσει ένα Χειμωνιάτικο Μπασκετικό Camp με προσκεκλημένο έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες προπονητές τον κ. Θανάση Παπαχατζή. Ο κόουτς αποδέχτηκε την πρόσκληση μας και μαζί με τους συνεργάτες του και καθηγητές Φυσικής Αγωγής κ. Παπαβασιλείου Γιάννη και κ. Πασχάλη Παναγιώτη θα μεταφέρουν στα παιδιά του Περιστεριώνα νέες γνώσεις και μπασκετικές εμπειρίες.

Ο κ. Παπαχατζής είναι ένας καταξιωμένος προπονητής Basket πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α με μεταπτυχιακό στο University of North Carolina δίπλα στο Dean Smith. Έχει στεφθεί Πρωταθλητής Ευρώπης και Ελλάδος με τον ΠΑΟ και Κυπελλούχος Ελλάδος με τον ΠΑΟ και με τον ΟΣΦΠ. Έχει περάσει από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος αλλά και των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων όπως ο ΟΣΦΠ, ο ΠΑΟ, η ΑΕΚ , ο Άρης , ο Πανιώνιος, η Δάφνη, το Μαρούσι το Περιστέρι και άλλες.

Στη διάρκεια της πολύχρονης καριέρας του έχει οργανώσει και διδάξει σε πολλά σεμινάρια και camps, έχοντας οδηγήσει πολλούς αθλητές και αθλήτριες να βελτιωθούν και να καταξιωθούν στο άθλημα του Basketball. Πρόσφατα ταξίδεψε στη Γιούτα τον ΗΠΑ με υποτροφία από το ΣΕΠΚ για να παρακολουθήσει από κοντά τις προπονήσεις και τον τρόπο δουλειάς ομάδων του ΝΒΑ και του NCAA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ