ΜΠΑΣΚΕΤ

Με περίπατο στα ημιτελικά του Americup οι ΗΠΑ

Με περίπατο στα ημιτελικά του Americup οι ΗΠΑ

Η Team USA δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στην Δομινικανή Δημοκρατία, πήρε τη νίκη με 72-56 και προκρίθηκε αήττητη στα ημιτελικά του Americup που θα διεξαχθούν στην Αργεντινή.

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Η Team USA επιβλήθηκε εύκολα με 72-56 της Δομινικανής Δημοκρατίας, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην φάση των ομίλων με 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Americup που θα διεξαχθούν στην Αργεντινή το διήμερο 2-3 Σεπτεμβρίου.

H Team USA θα αντιμετωπίσει τις Παρθένους Νήσους στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης, ενώ στον δεύτερο ημιτελικό θα αναμετρηθούν η Αργεντινή με το Μεξικό.

Η νίκη αυτή ήρθε πάντως με ένα τίμημα για τις ΗΠΑ, αφού "έχασαν" με τραυματισμό τον βασικό σέντερ της ομάδας, Τζόναθαν Χολμς, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο στο ξεκίνημα του αγώνα. Το γεγονός αυτό δεν εμπόδισε πάντως την ομάδα να φτάσει στη νίκη, έχοντας για πρώτο σκόρερ τον Σι Τζέι Ουίλιαμς με 15 πόντους, με τους Ντάρουν Χίλιαρντ και Τζαμίλ Ουάρνεϊ να ακολουθούν έχοντας από 13 πόντους.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, το οποίο δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Ουρουγουάη επιβλήθηκε του Παναμά με 79-68 χάρη στους 20 πόντους του Τζέισον Γκρέιντζερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ