ΜΠΑΣΚΕΤ

Με παίκτες της Μάλαγα η Εθνική Σερβίας

Με παίκτες της Μάλαγα η Εθνική Σερβίας

Η Μάλαγα έδωσε άδεια σε τρεις Σέρβους παίκτες της για να αγωνιστούν στο ματς με τη Γεωργία τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου

Η Μάλαγα θα επιτρέψει στους Σέρβους παίκτες της να αγωνιστούν στο παιχνίδι της Εθνικής τους ομάδας με την Γεωργία. Πρόκειται για το δεύτετο ματς του πρώτου "παραθύρου" των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, που δεν συμπίπτει με αγώνα της EuroLeague.

Το ματς είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα 27 Νοέμβρη και οι Μούσλι, Νέντοβιτς και Μιλοσάβλιεβιτς θα φορέσουν κανονικά τη φανέλα της Εθνικής τους ομάδας. Ο Γιοβιτσα Αντοντσιτς, συνεργάτης του Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς στην Εθνική ομάδα της Σερβίας, σε δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του το εξήγησε: "Ο Κάρλος Χιμένεθ της Ουνικάχα Μάλαγα, μας έστειλε μία γραπτή επιβεβαίωση με την οποία αποδέχεται το αίτημά μας.

Εμείς, προσπαθήσαμε να κάνουμε απευθείας επαφές με τις ομάδες, προκειμένου να βρούμε τη λύση στο πρόβλημα, κάτι που θα ήταν καλό και για τις δύο πλευρές. Γνωριζοντας ότι Μάλαγα έχει παιχνίδι για την Ευρωλίγκα στις 24 Νοεμβρίου, το αίτημά μας σε αυτούς ήταν να επιτρέψουν στους παίκτες μας, τον Νέντοβιτς, τον Μούσλι και τον Μιλοσάβλιεβιτς να αγωνιστούν στο δεύτερο παιχνίδι του πρώτου παραθύρου, εναντίον της Γεωργίας. Κι έγινε αποδεκτό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ