Με δύο ΝΒΑερς η προεπιλογή της Δημοκρατίας του Κονγκό

(AP Photo/Matt Marton)

Η Δημοκρατία του Κονγκό ανακοίνωσε την προεπιλογή του ενόψει του Αφρομπάσκετ 2017, με τα ονόματα των ΝΒΑερς Μπίσμακ Μπιγιόμπο και Εμάνουελ Μούντιε να ξεχωρίζουν. Άγνωστο αν θα ενισχύσουν την ομάδα.

Στην Δημοκρατία του Κονγκό έχουν αποφασίσει να βάλουν ψηλά τον πήχη ενόψει του Αφρομπάσκετ 2017. Και για αυτό τον λόγο φρόντισαν στην προεπιλογή τους να το δείξουν αυτό, καλώντας τους δύο ΝΒΑερς της χώρας.

Ο λόγος για τον Μπίσμακ Μπιγιόμπο των Ορλάντο Μάτζικ και τον Εμάνουελ Μούντιε των Ντένβερ Νάγκετς, τα ονόματα των οποίων βρίσκονται κανονικά στο προσκλητήριο, όπως και αυτό του Τζόρνταν Σακό της Μανρέσα. Προς το παρόν πάντως δεν έχει γίνει γνωστό αν οποιοσδήποτε εκ των τριών θα δώσει το παρών στην προετοιμασία της ομάδας.

Αναλυτικά η λίστα της ομάδας της Δημοκρατίας του Κονγκό: Μπουνόγκο Μπαγιόμπο, Μπίσμακ Μπιγιόμπο, Αριστότ Κίζα, Μικ Καμπόνγκο, Ερβ Καβασέλε Κασόνγκα, Ερικ Κίμπι, Τσάντρακ Λούφιλε, Ντόκτα Μουτόμπο Λουκούσα, Τζόνι Μπουζάνγκου Μουαλάμπα, Εμάνουελ Μούντιε, Ομόρι Μουλούμπα, Αρσέν Μπάι Μουτόμπο, Ρόλι Φούλα Νγκάγκα, Κρίστιαν Νιαμαζούνι, Μοχάμεν Ντούμπα, Μάξι Μουνάνγκα Σάμπα, Τζόρνταν Σακό, Τζέρικο Σαμούνα, Έβαριστ Σονγκάνια Τολέμπο, Τζο Λο Γέλε.

(AP Photo/Matt Marton)

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24