ΜΠΑΣΚΕΤ

Μάντζαρης: "Έτοιμοι να παλέψουμε"

Μάντζαρης: "Έτοιμοι να παλέψουμε"
INTIME SPORTS

Ο νέος γκαρντ του Εθνικού, Αντώνης Μάντζαρης βρέθηκε στον αέρα του Sport24 Radio και μίλησε για το ντέρμπι των "αιωνίων", το πρωτάθλημα της Α2 αλλά και για την Εθνική ομάδα

Ο γκαρντ του Εθνικού Aντώνης Μάντζαρης φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή “Fast break” με τον Σπύρο Καβαλιεράτο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του…

Για το αν ξεχωρίζει μόνο ο Φάρος στο Πρωτάθλημα της Α2: “ Υπάρχουν η Κύμη, ο Φάρος και ο Προμηθέας που έχουν ενισχυθεί αισθητά. Πιστεύω ότι θα υπάρχει μια αρνητική έκπληξη στη πορεία, δηλαδή ένα φαβορί που δεν θα πάει τόσο καλά. Εμείς έχουμε δημιουργήσει μια καλή ομάδα και είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε στο Πρωτάθλημα”.

Για το ντέρμπι “αιωνίων” στο Κύπελλο: “ Κανείς δεν γνωρίζει τι θα συναντήσουμε σε αυτό το ματς. Σίγουρα οι παίκτες του Ολυμπιακού γνωρίζονται καλύτερα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια νέα ομάδα. Θα είναι ένα κλειστό ματς και πολύ αγχωτικό”.

Για τον φετινό Παναθηναϊκό: “ Φέτος ο Παναθηναϊκός θα είναι πιο γεμάτος. Ο Νικ Καλάθης θα αναλάβει τον ρόλο του ηγέτη. Πέρσι είχα σε εκτίμηση τον Μπατίστα αλλά με την προσθήκη του Ραντούλιτσα, ο Παναθηναϊκός έχει ανέβει ήδη επίπεδο”.

Για την Εθνική ομάδα: “ Όταν λέμε η πέμπτη θέση είναι καλή… χρυσώνουμε το χάπι. Η Εθνική ομάδα, μας έχει μάθει σε επιτυχίες κι έχει μάθει να πρωταγωνιστεί. Όλοι περιμέναμε κάτι καλύτερο. Όλοι κάνουν λάθη, αρκεί να τα παραδέχεσαι και να το διορθώνεις με στόχο το καλύτερο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ