ΜΠΑΣΚΕΤ

Live προγνώσεις νίκης στην Ευρωλίγκα από το Sport24.gr και την Pythagoras Formula!

Live προγνώσεις νίκης στην Ευρωλίγκα από το Sport24.gr και την Pythagoras Formula!

Το Sport24.gr και η Pythagoras Formula συνεργάζονται και σας δίνουν live προγνώσεις νίκης, σε μία πανευρωπαϊκή καινοτομία, ξεκινώντας σήμερα (3/10) με τους αγώνες της Ευρωλίγκας!

Λέμε συχνά την φράση "ήταν μία κακή μέρα για την ομάδα" και εννοούμε χιλιάδες πράγματα. Από τη φόρμα των παικτών, τις επιλογές του προπονητή, τις αντιδράσεις της αντίπαλης ομάδας, συχνά το κλίμα της κερκίδας….η λίστα είναι ανεξάντλητη αλλά το τελικό ζητούμενο είναι ένα, οι αναμετρήσεις πολλές φορές είναι απρόβλεπτες και δεν αρκεί να γνωρίζεις “καλό μπάσκετ” για να είσαι σε θέση να συνδυάσεις όλους τους απρόβλεπτους.

Η ιστορία εξάλλου έχει αποδείξει ότι ακόμα και τα πιο “σίγουρα” ματς μπορούν και κρύβουν εκπλήξεις, άλλοτε από τα πρώτα λεπτά ενός αγώνα και άλλοτε ακόμα και στο τελευταίο 10λεπτο. Αυτό ακριβώς το “momentum” αποτυπώνουν οι in-game ή αλλιώς live προγνώσεις νίκης που ξεπερνούν τα απλά pregame προγνωστικά και λαμβάνουν υπόψη τη live παρουσία των δύο ομάδων αναπροσαρμόζοντας το προγνωστικό τους διαρκώς καθώς ο αγώνας εξελίσσεται!

Οι live προγνώσεις εφαρμόζονται εδώ και κάποια χρόνια στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το NBA. Σημειώνοντας πανευρωπαϊκή καινοτομία, και μέσω της συνεργασίας με την Pythagoras Formula, το Sport24.gr προσθέτει από σήμερα (3/10 live προγνώσεις νίκης στη μετάδοση των αγώνων της Ευρωλίγκας!

Η Pythagoras Formula δεν είναι τυχαία μια και αναπτύχθηκε από ομάδα επιστημόνων του τμήματος στατιστικής και του οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με διακεκριμένους επαγγελματίες του μπάσκετ. Βασισμένη σε πολύπλοκους μαθηματικούς αλγορίθμους και έναν τεράστιο όγκο στατιστικών που είναι αδύνατο να επεξεργαστεί ανθρώπινος νους, η Pythagoras Formula προβλέπει σε επίπεδο λεπτού τις πιθανότητες νίκης κάθε ομάδας, κερδίζοντας σταθερά τις προβλέψεις “ειδικών’ και στοιχηματικών.

Κάθε αλλαγή πεντάδας, κάθε φάουλ, κάθε χαμένη επίθεση μπορούν να αλλάξουν την πρόβλεψη δίνοντας μία διαφορετική έκβαση στο ματς, ακριβώς όπως συμβαίνει και στην πραγματικότητα. Γιατί ακόμα και αν όλα τα pregame προγνωστικά συνηγορούν για νίκη υπέρ της μιας ομάδας, κανένας, παρά μόνο η Pythagoras Formula, δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί ένα ματς.

Πρεμιέρα στο Sport24.gr την Πέμπτη 3/10 με την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας και τα μάτια όλα καρφωμένα στον Pythagora για να δούμε αν και κυρίως ΓΙΑΤΙ μπορεί να ηττηθεί το αδιαμφισβήτητο φαβορί στα παιχνίδια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ