ΜΠΑΣΚΕΤ

Λάμπε: Η πρώην σύζυγός του τον κατηγορεί ότι απήγαγε το παιδί τους

Λάμπε: Η πρώην σύζυγός του τον κατηγορεί ότι απήγαγε το παιδί τους

Μπλεξίματα για τον Ματσέι Λάμπε, αφού η πρώην συζυγός του τον κατηγορεί ότι έχει απαγάγει τον 5χρονο γιο τους και δεν τον έχει δει εδώ και 2 μήνες. Αρνείται τις κατηγορίες ο Πολωνός.

Ο άλλοτε παίκτης της Μπαρτσελόνα, Ματσέι Λάμπε, βρέθηκε στο στόχαστρο του κόσμου. Ο λόγος είναι μία ανάρτηση στο Instagram της πρώην συζύγου του, Λουάνα Σαντιέν, η οποία τον κατηγορεί ότι έχει απαγάγει τον γιο τους.

Το γνωστό μοντέλο από την Βραζιλία ανέφερε χαρακτηριστικά: " Δύο μήνες χωρίς το μικρό μου, χωρίς να το φιλάω το πρωί, χωρίς να του τραγουδάω το αγαπημένο του τραγούδι και να μην του λέω ότι όλα θα πάνε καλά.

Μοιάζει με εφιάλτη και κάθε μέρα ξυπνάω με έναν πόνο στην καρδιά, δεν κοιμάμαι τα βράδια, έχω αγωνία, θλίψη. και όλ αυτά επειδή αυτός ο άνθρωπος δεν θέλει να μου δώσει πίσω τον γιο μου. Επειδή σύμφωνα με αυτόν πρέπει να υπογράψω μία συμφωνία που ο ίδιος θέλει και να δεχθώ τους όρους που θέτει για να δω τον γιο μου".

Σύμφωνα με την Σαντιέν, τον Μάρτιο προσπάθησε να συναντήσει τον γιο της, αλλά ο Λάμπε δεν την άφησε να μπει σπίτι, με την αστυνομία να αναφέρει ότι ο Πολωνός φόργουορντ/σέντερ είχε δικαίωμα να το κάνει. " Σιχαίνομαι τον Λάμπε, δεν θέλω να τον δω, να τον ακούσω ή να έχω κάποια σχέση μαζί του. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά θα δεχθώ τις συνέπειες. Εμπιστεύομαι τον δικηγόρο μου. Είχαμε για χρόνια μία τοξική σχέση, γεμάτη φόβο, απειλές και εξευτελισμό" έγραψε κάποια στιγμή σε ένα σχόλιο η Σαντιέν, η οποία ανέβασε ένα VIDEO στον λογαριασμό της που δείχνει τον Λάμπε με το γιο τους, όπου το παιδί λέει στη μητέρα του πως αν υπογράψει τα χαρτιά θα τον επιστρέψει την ίδια μέρα.

Ο 35χρονος Λάμπε, ο οποίος δέχθηκε πολλές επιθέσεις από κόσμο λόγω αυτής της ανάρτησης, δεν έμεινε απαθής, παρά απάντησε ότι " αυτοί που πιστεύουν σε αυτά τα ψέματα δεν έχουν σημασία. Δεν υπάρχει καμία απόδειξη για όλα αυτά που αναφέρει (σ.σ η πρώην σύζυγός του) Ο νόμος και η αλήθεια θα αποκαλυφθούν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ