ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξέσπασε στο Twitter ο "άδειος" Νίκολα Κάλινιτς!

Ξέσπασε στο Twitter ο "άδειος" Νίκολα Κάλινιτς!

Τρομερό ξέσπασμα κατά... πάντων από τον Νίκολα Κάλινιτς, που εξήγησε γιατί κάθε παίκτης ονειρεύεται να φύγει από την Ευρώπη με προορισμό το "λαμπερό" ΝΒΑ.

Μια σεζόν που ξεκίνησε στα τέλη του περασμένου Αυγούστου, δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί για τη Φενέρμπαχτσε που μετά την κατάκτηση της EuroLeague για πρώτη φορά στην ιστορία της παλεύει στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος απέναντι στη Μπεσίκτας. Όπως καταλαβαίνετε, η κούραση είναι μεγάλη, ΤΕΡΑΣΤΙΑ για την ακρίβεια για τους αθλητές του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και ο Νίκολα Κάλινιτς μάλλον δεν άντεξε, "έσπασε" και ξέσπασε στο επιβεβαιωμένο προφίλ του στο Twitter ρίχνοντας σπόντες προς κάθε κατεύθυνση.

Διαβάστε τι έγραψε ο 26χρονος forward:

" Λοιπόν, αν είσαι επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής στην Ευρώπη, πρέπει: 1) να παίξεις σε όσους αγώνες "εκείνοι" θέλουν (ίδιος αριθμός με το ΝΒΑ, αλλά...), 2) να μην έχεις καλοκαιρινές διακοπές. Στην περίπτωσή μου ίσως έχω ξεκουραστεί 20-30 μέρες τα τελευταία πέντε χρόνια. Αυτό μας κάνει κάτι σαν 30/1825, 3) να περάσεις από πολλά doping tests, όσα "εκείνοι" θέλουν #καμίαπροστασία, 4) να αλλάξεις μπάλα δυο φορές την εβδομάδα (φαντάσου να γινόταν κάτι τέτοιο στο ΝΒΑ...), 5) να μην έχεις κάποιον για να διαμαρτυρηθείς για τους διαιτητές, σε περίπτωση που το χρειαστείς. Αυτά είναι τα πρώτα που θυμήθηκα. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί κάθε παίκτης θέλει να πάει στο ΝΒΑ ή οπουδήποτε αλλού από τη στιγμή που θα προκύψει μια ευκαιρία. Για να καταλάβετε, δεν μπόρεσα να πανηγυρίσω τον τίτλο της EuroLeague με τους συμπαίκτες μου, επειδή έπρεπε να περάσω από έλεγχο ντόπινγκ".

Αυτά που έγραψε ο Κάλινιτς είναι πιθανότατα ίδια με αυτά που σκέφτεται κάθε παίκτης του δικού του επιπέδου, κάθε αθλητής δηλαδή που παίζει περισσότερα από 20 λεπτά ανά αγώνα και έχει δώσει 65-75 αγώνες στη διάρκεια της σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ