ΜΠΑΣΚΕΤ

Κολντεμπέλα: "Ξεχωριστό δίδυμο Διαμαντίδης-Σπανούλης!"

Κολντεμπέλα: "Ξεχωριστό δίδυμο Διαμαντίδης-Σπανούλης!"

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, Κλάουντιο Κολντεμπέλα, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Sport24 Magazino" με τους Παντελή Βλαχόπουλο και Αντρέα Παλομπαρίνι.

Για τη συνέπεια του στο μπάσκετ: " Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια… Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο ως παίκτης. Γνώρισα τη νοοτροπία των φιλάθλων στην Ελλάδα. Αγαπούν το μπάσκετ και θέλουν από τους παίκτες να δίνουν το 100%".

Για το αν η ΑΕΚ που έπαιξε ήταν η πληρέστερη ομάδα: " Ήταν φοβερή εμπειρία. Ανατριχιάζω γιατί πηγαίνω πίσω πολλά χρόνια. Πήγαμε πολύ καλά, φτάσαμε στον τελικό και χάσαμε από τον Oλυμπιακό που εκείνη τη χρονιά πήρε το triple crown. Την επόμενη σεζόν φτάσαμε μέχρι τον τελικό της Ευρωλίγκας".

Για το ντέρμπι του Κυπέλλου: " Είναι κρίμα που βρίσκονται τόσο νωρίς. Είναι δύο πολύ καλές ομάδες. Οι προπονητές τους είναι κύριοι και τους θεωρώ κάτι παραπάνω από φίλους. Είναι κρίμα που δεν θα έχει κόσμο γιατί αυτά τα ματς είναι διαφήμιση για το μπάσκετ. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν έχει γίνει ακόμα αυτό το βήμα. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να παίζεις σε άδειο γήπεδο. Το κλίμα στα ντέρμπι είναι το παν".

Για τους Σφαιρόπουλο και Τζόρτζεβιτς: " Δυσκολεύομαι να πω ποιος θα κερδίσει. Είναι φίλοι μου και δουλεύουν πάρα πολύ. Στο Final 4της Μαδρίτης στεναχωρήθηκα χωρίς να είμαι φίλος του Ολυμπιακού. Είχα τον Σφαιρόπουλο προπονητή στον ΠΑΟΚ. Είναι καταπληκτικός προπονητής και το απέδειξε πολλές φορές στην θητεία του, σε όποια ομάδα και αν πήγε. Ο Τζόρτζεβιτς ήταν χρόνια αντίπαλος και μετά συμπαίκτης μου. Στη συνέχεια συνεργαστήκαμε και είναι πάρα πολύ καλός προπονητής. Το απέδειξε με την Εθνική Σερβίας. Αγαπούν το μπάσκετ και δουλεύουν πάρα πολύ".

Για το ερώτημα Διαμαντίδης ή Σπανούλης: " Η απάντηση είναι πολύ εύκολη. Και τους δύο! Ο Διαμαντίδης είναι ότι καλύτερο στην άμυνα και ψηφιστεί πολλές φορές κορυφαίος αμυντικός στην Ευρωλίγκα. Θες και τον Σπανούλη δίπλα που βγάζει ψυχή στην επίθεση. Όποτε έπαιξαν μαζί ήταν το καλύτερο δίδυμο και είναι τυχερές οι δύο ομάδες που τους έχουν".

Για τον Ντάνιελ Χάκετ: " Συνάντησα τον Ντάνιελ τον Ιούλιο, του είπα να παίζει καλά γιατί είναι σε μια μεγάλη ομάδα. Είναι πολύ καλή επιλογή γιατί είναι ψυχάρα και βάζει την ομάδα πάνω απ” όλα. Γουστάρει αυτό που κάνει και πιστεύω ότι θα πάει πάρα πολύ καλά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ