ΜΠΑΣΚΕΤ

Βανέσα Μπράιαντ για Κόμπι και Τζιάνα: "Η ζωή δεν είναι δίκαιη, όλο αυτό είναι παράλογο"

Βανέσα Μπράιαντ για Κόμπι και Τζιάνα: "Η ζωή δεν είναι δίκαιη, όλο αυτό είναι παράλογο"
AP Photo/Danny Moloshok AP PHOTO/DANNY MOLOSHOK

Με αφορμή την επέτειο της απόσυρσης του Κόμπι από τα παρκέ, η Βανέσα Μπράιαντ πόσταρε ένα σπαρακτικό μήνυμα στο Instagram για την ζωή και τον θάνατο του άνδρα της και της κόρης τους, Τζιάνα.

Σπαρακτικό. Αυτό είναι το μόνο που μπορεί να σκεφτεί κανείς διαβάζοντας το μήνυμα της Βανέσα Μπράιαντ στο Instagram για τον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη της Τζιάνα, που σκοτώθηκαν σε δυστύχημα με το ελικόπτερο στις 26 Ιανουαρίου.

Με αφορμή την χθεσινή (13/4) επέτειο από την 60αρα του Κόμπι στην απόσυρσή του από τα παρκέ η Βανέσα πόσταρε ένα VIDEO από εκείνη την βραδιά και έγραψε μερικά πράγματα προκαλώντας συγκίνηση, αφού κατέληξε γράφοντας πως " η ζωή δεν είναι δίκαιη".

Αναλυτικά η Βανέσα Μπράιαντ έγραψε:

"Ο σύζυγός μου δούλεψε σκληρά για 20 χρόνια. Τα έδωσε όλα. Το μόνο που ήθελε ήταν να περάσει χρόνο με τα κορίτσια μας και να καλύψει τον χαμένο χρόνο. Ήθελε να είναι εκεί για κάθε επίτευγμα, κάθε ξεχωριστή στιγμή της ζωής των κοριτσιών μας. Είχε μόνο 3 χρόνια και 9 μήνες μετά την απόσυρσή του.

Είχαμε δύο ακόμα κόρες, κέρδισε Οσκαρ, άνοιξεε τα Granity Studios, έγινε ο 5ος συγγραφέας σε πωλήσεις και ήταν προποητής στην ομάδα μπάσκετ της Τζιάνα σε αυτό το διάστημα. Αυτή (σ.σ η Τζιάνα) δούλεψε σκληρά και τα έδωσε όλα για 7 ημέρες την εβδομάδα όπως και μπαμπάκας της. Κάθε μέρα εύχομαι να μπορούσα να γυρίσω σε εκείνο το πρωινό. Εύχομαι να παίζαν ένα απλό τοπικό παιχνίδι στις 26 Ιανουαρίου. Η ζωή στα αλήθεια δεν είναι δίκαιη. Όλο αυτό είναι παράλογο".

Δείτε το post:

AP Photo/Danny Moloshok

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ