ΜΠΑΣΚΕΤ

Ρονάλντο για Κόμπι Μπράιαντ: "Ήταν αληθινός θρύλος και έμπνευση για τόσους πολλούς"

ΚΟΜΠΕ ΜΠΡΑΙΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI)
ΚΟΜΠΕ ΜΠΡΑΙΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχαιρέτησε τον Κόμπι Μπράιαντ λίγη ώρα μετά την επιβεβαίωση της τραγικής είδησης του θανάτου του, κάνοντας λόγο για έναν πραγματικό θρύλο που ενέπνευσε τόσους πολλούς ανθρώπους.

Ο θάνατος του Κόμπι Μπράιαντ στα 41 του χρόνια μετά από τη συντριβή του ελικοπτέρου του συντάραξε όλο τον πλανήτη, με ένα "γιατί" να βρίσκεται στα χείλη κάθε ανθρώπου όταν έμαθε για τον αδόκητο χαμό ενός εκ των κορυφαίων παικτών στην ιστορία του παγκοσμίου μπάσκετ.

'Όπως ήταν λογικό, η τραγική αυτή είδηση άφησε άπαντες σοκαρισμένους και ένας εξ αυτών ήταν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον πεντάκις κάτοχο της Χρυσής Μπάλας να στέλνει μήνυμα για τον θάνατο του θρύλου του Λέικερς και της 13χρονης κόρης του, μέσω μηνύματος στο λογαριασμό του στο Instagram λίγη ώρα μετα το τέλος του αγώνα της Νάπολι με την Γιουβέντους στον οποίο πήρε μέρος.

"Τόσο θλιμμένος να ακούω τα συνταρακτικά νέα των θανάτων του Κόμπι και της κόρης του Τζιάννα. Ο Κόμπι ήταν αληθινός θρύλος και έμπνευση για τόσους πολλούς.

Στέλνω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του και στους φίλους και στις οικογένειες όλων των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα. Αναπαύσου εν ειρήνη θρύλε", ήταν το μήνυμα του Κριστιάνο Ρονάλντο, που του έστειλε στα αγγλικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ