ΜΠΑΣΚΕΤ

Λίλαρντ: "Κανείς δεν πρόκειται να νικήσει απόψε"

Λίλαρντ: "Κανείς δεν πρόκειται να νικήσει απόψε"
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ο Λίλαρντ ρωτήθηκε για το πώς αισθανόταν που θα έπαιζε κόντρα στους Λέικερς στο πρώτο εντός έδρας ματς τους μετά τον θάνατο του Μπράιαντ και απάντησε πως σε αυτό το ματς δεν θα νικούσε καμία ομάδα.

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο του ESPN, Ρέιτσελ Νίκολς, για το πώς αισθανόταν που θα έπαιζε κόντρα στους Λέικερς στο πρώτο εντός έδρας ματς τους μετά τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ.

Ο σούπερ σταρ των Μπλέιζερς απάντησε πως σε αυτό το ματς δεν θα νικούσε καμία ομάδα, διότι τίποτα δεν θα ήταν πιο σημαντικό από το ότι ο θρύλος των "Λιμνανθρώπων" είχε φύγει από τη ζωή μόλις στα 41 του χρόνια, όπως και η κόρη του Τζιάνα και άλλοι επτά άνθρωποι.

Μάλιστα, το είπε σε μια βραδιά που εντέλει το Πόρτλαντ έφυγε με νίκη από το Staples Center ( 119-127) και ο ίδιος είχε σημειώσει 48 πόντους, πραγματοποιώντας μια συγκλονιστική εμφάνιση. Σε ένα ματς μάλιστα που ο Καρμέλο Άντονι είχε πει πως δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί, δότι ακόμα θρηνεί για την απώλεια του Κόμπι Μπράιαντ.

Επιπλέον, είπε στη Νίκολς πως όταν έμαθε για την συντριβή του ελικοπτέρου, περίμενε όλη μέρα ένα νέο ότι με κάποιο τρόπο είχε καταφέρει να βγει ζωντανός απ' αυτό. Τέτοιος υπερήρωας ήταν, όπως ανέφερε ο Λίλαρντ για τον Μπράιαντ, ο οποίος έφυγε τόσο πρόωρα και τόσο άδικα από τη ζωή, όπως και άλλοι οκτώ νέοι άνθρωποι, μεταξύ αυτών και το ίδιο του το παιδί.

"Κανείς δεν πρόκειται να νικήσει απόψε. Ο Κόμπι έφυγε, η οικογένειά του δεν θα τον έχει ξανά πίσω και αυτό είναι απλά μπάσκετ", ανέφερε ο Λίλαρντ για τον αγώνα με τους Λέικερς, που δημιούργησαν μια συγκλονιστική τελετή για να τιμήσουν έναν παίκτη που έγραψε ιστορία με τη φανέλα τους.

AP Photo/David Zalubowski

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ