ΜΠΑΣΚΕΤ

Κρις Πολ για Κόμπι: "Εύχομαι το κοριτσάκι μου να με κοιτάζει όπως η Τζίτζι εσένα"

Κρις Πολ για Κόμπι: "Εύχομαι το κοριτσάκι μου να με κοιτάζει όπως η Τζίτζι εσένα"
AP Photo/Christine Cotter AP PHOTO/CHRISTINE COTTER

Με ένα συγκινητικό post στα social media ο Κρις Πολ αποχαιρέτησε τον Κόμπι Μπράιαντ, τονίζοντας ότι προσευχόταν η κόρη του να τον κοιτάζει όπως κοιτούσε τον σταρ των Λείκερς η Τζιάνα.

Ο θάνατος του Κόμπι Μπράιαντ συγκλόνισε το ΝΒΑ. Όλοι οι σταρ του ΝΒΑ - και όχι μόνο οι σταρ - έχουν λυγίσει. Έχουν να μοιραστούν μία ιστορία για τον Κόμπι - του οποίου η σορός ταυτοποιήθηκε - με τον Κρις Πολ να παίρνει και αυτός την σκυτάλη.

Με ένα λιτό, αλλά συγκινητικό, post στα social media, o Πολ είπε το δικό του "αντίο" στον Κόμπι, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ελπίζει ότι η κόρη του θα τον κοιτάζει κάποια στιγμή όπως κοιτούσε τον Κόμπι η Τζιάνα, η οποία επέβαινε μαζί του στο μοιραίο ελικόπτερο.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Πολ:

" Δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να το αντιληφθώ. Οι γονείς μου πάντα μου έλεγαν πως όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και είναι το πλάνο του Θεού. Αλλά αυτό είναι διαφορετικό.

Σπασμένα δάκτυλα, κομμένος αχίλλειος, δεν είχε σημασία. Τα ξεπέρασες όλα!! Ήσουν ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ! Κάποιος φορές ήμασταν τόσο ανταγωνιστικοί ο ένας με τον άλλο που ποτέ δεν θα μπορούσες να καταλάβεις ότι πάντα έβλεπα ΕΣΕΝΑ!! Χρειαζόμουν να δω πόσο καλύτερος έπρεπε να γίνω και πόσο σκληρά χρειαζόταν να δουλέψω!

Η αγάπη που είχε για το παιχνίδι δεν πλησίαζε στο ελάχιστο την αγάπη που είχε για τις γυναίκες σου!! Και τις πέντε!! Και η Τζίτζι, με την οποία είχαμε ήδη να κανονίσει να παντρευτεί τον μικρό Κρις, ήταν τόσο όμορφη και ανταγωνιστική γινόταν!! Όπως σε έβλεπα μετά την απόσυρση, πόσο χαρούμενος ήσουν, καθόμουν και προσευχόμουν και ήλπιζα ότι το κοριτσάκι μου θα με κοιτάζει όπως σε κοιτούσε η Τζίτζι!!! Σε αγαπάω και θα μου λείψεις με όλη μου την καρδιά αδελφέ μου!!! Όλη την αγάπη μου στην Βανέσα και στις οικογένειες που θρηνούν".

Δείτε το post του Πολ:

Κρις Πολ για Κόμπι: "Εύχομαι το κοριτσάκι μου να με κοιτάζει όπως η Τζίτζι εσένα"

AP Photo/Christine Cotter

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ