ΜΠΑΣΚΕΤ

Κόμπι Μπράιαντ: Το Λος Άντζελες τίμησε την μνήμη του

Los Angeles Lakers forward Kobe Bryant smiles to the crowd during a ceremony before Bryant's last NBA basketball game, against the Utah Jazz, Wednesday, April 13, 2016, in Los Angeles. (AP Photo/Jae C. Hong)
Los Angeles Lakers forward Kobe Bryant smiles to the crowd during a ceremony before Bryant's last NBA basketball game, against the Utah Jazz, Wednesday, April 13, 2016, in Los Angeles. (AP Photo/Jae C. Hong) AP PHOTO/JAE C. HONG

Το Λος Άντζελες τίμησε την μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ, για τη φιλανθρωπική του δράση και την επιρροή που είχε στην κοινωνία.

Η προσφορά και η επιρροή που είχε ο Κόμπι Μπράιαντ στην κοινωνία ξεπερνούσε τα στενά όρια των παρκέ, κάτι που αποτυπώνεται την απόφαση του Λος Άντζελες να τιμήσει την μνήμη του. Όπως έγινε επίσημα γνωστό, η Πολιτεία του Λος Άντζελες θα τον τιμήσει μετά θάνατον για " τη φιλανθρωπική του δράση, την επιρροή στην κοινωνία και την έμπνευση την οποί αποτέλεσε ακόμη κι εκτός παρκέ" όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ο Κόμπι Μπράιαντ έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο στις 26 Ιανουαρίου, όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε μαζί με την κόρη του, Τζιάνα, και άλλα επτά άτομα συνετρίβη. Όλοι όσοι ήταν σε αυτό, πέθαναν ακαριαία μετά την πτώση.

AP Photo/Jae C. Hong

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ